Benin ne suçum var?????????? Heh söyle ne suçummm?
BU RENGİ NEDEN KABULLENDİN MESELA???
Benin ne suçum var?????????? Heh söyle ne suçummm?
Alıştık foruma forumsuz kalınca bir tuhaf geliyor valla
forumun ışıkları söndü de bi süreNapiyonuzzz yhaa siz nerelerdesiniz 😆
bi daaa açarsın çiçeğim. kopile pastile@HolySpectre bugun yüklenen konular kayıp mı :)
Malesef, geri getiririm ama bugünlük yeter çok yordu@HolySpectre bugun yüklenen konular kayıp mı :)
Ucundan neden tutmuyorsunbi daaa açarsın çiçeğim. kopile pastile
forumun ışıkları söndü de bi süre![]()
Eline sağlık ana sayfa güzel olmuş ilk farkedilenlerdenMalesef, geri getiririm ama bugünlük yeter çok yordu
yorum yapıyorum ya kuzumUcundan neden tutmuyorsun
gözüm yollarda kaldı ayolll. nerelerdesin sen tüm gün ?Özleṣtikmiii
Daha yeni tema var bitmek üzere bir kaç pürüz var bitsin onuda aktif edeceğimEline sağlık ana sayfa güzel olmuş ilk farkedilenlerden
gözüm yollarda kaldı ayolll. nerelerdesin sen tüm gün ?
yaramazlık yapmadım. kapımın önünde oynadım tüm günBizimkilerleydim yaa yarin annemler memlekete gidiyorda 🥺sennn naptinnn tüm gün bensiz??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.