Uyumadık.. forum komple uyanık 😀
Uyumadık.. forum komple uyanık 😀
Gerçi Fluffy uyudu sanırım
Muhtemelen 😊 saat 2 oldumu uyumam dahaDolunaydan dolayı olabilir 😌
Muhtemelen 😊 saat 2 oldumu uyumam daha
Gerçi Fluffy uyudu sanırım
Günaydın...Günaydın gençler.
Hep hissettiğiniz yaşta kalın ve hep genç hissedin efenim.: )Günaydın...
Genç deyince üstüme alındım hemen
Aslında her yaş güzel...Hep hissettiğiniz yaşta kalın ve hep genç hissedin efenim.: )
Aslında her yaş güzel...
Ama elliden önce 😅
Şimdilik bana müsade.. Güzel güne uyanın.Günaydın gençler.
İyileşmeye gayretli? Peki lotusun kalbi ne durum da?Acaba @velevki nin kalbi iyi mi?
Sana gökyüzünddn kuşlar gönderiyorum iyi ol olur mu?İyileşmeye gayretli? Peki lotusun kalbi ne durum da?
Ya tersini yapıyorsa?Kirli kanı alıp, temizleyip damar yolula vucuda gönderiyorsa noproblem. 😉
Kalbe emri beyin iletir. Kalbi rahat bırakın! 🤣Kirli kanı alıp, temizleyip damar yolula vucuda gönderiyorsa noproblem. 😉
Gönderdiğin kuşların icra ettiği nağmeler eşliğinde kahvemi yudumlacağim. Sevgilerimi gönderiyorum narin ve hassas kalbine..:*Sana gökyüzünddn kuşlar gönderiyorum iyi ol olur mu?
Her şey kaotik, her tersin düzü vardır. Düzünü bulur. Eko sistemde mikroorganizmaydık, şu anki halimize bak.Ya tersini yapıyorsa?
Ben de lotus sana haksız yere yükleniyor sandım. Ah şu devrimci ruhum!Gönderdiğin kuşların icra ettiği nağmeler eşliğinde kahvemi yudumlacağim. Sevgilerimi gönderiyorum narin ve hassas kalbine..:*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.