Böyle birdenbire sert geçişler yapan insanlar beni hep ürkütmüştür. Hadi bakalım..Tom ve Jerry nin bu bölümü çok güzeldi. Şimdi Tazmanya Canavarına geçiyorum.
Beni de öyle..Böyle birdenbire sert geçişler yapan insanlar beni hep ürkütmüştür. Hadi bakalım..
@ivan divandelen hâlâ mi???
Ayip ediyorsun ama![]()
Ne doğru mu?@ivan divandelen doğru mu?
Ama ama gerçekten de Tom ve Jerry izliyordum yigenimle. (İşin ilginç yanı gerçekti izleyişim) İfade kullanmayinca hava sert olmuş galiba. Çay içip tebessümleşelim mi?Böyle birdenbire sert geçişler yapan insanlar beni hep ürkütmüştür. Hadi bakalım..
Meyhanede görmüşler seni, tütün sararken. Alkollü alkollü “seri köz getir karşim” diyormuşsun jxksjskfNe doğru mu?
Masum masum demiştim oysa birden tazmanya canavarına geçince sert geldi. İçelim ve tebessümleşelim..Ama ama gerçekten de Tom ve Jerry izliyordum yigenimle. (İşin ilginç yanı gerçekti izleyişim) İfade kullanmayinca hava sert olmuş galiba. Çay içip tebessümleşelim mi?
Meyhanede görmüşler seni, tütün sararken. Alkollü alkollü “seri köz getir karşim” diyormuşsun jxksjskf
Derdin neydi gel otur dinlerim ben. Ara sıra umursamadığımı çaktırmamak adına “hıhım, eee” falan da derim söz.Doğrudur dertli dertli içiyordum...
E baştan böyle söyleyince dürüst olduğundan dolayı teşekkür beklerken kalp kırdığın gerçeğini atlayacak miyiz sanıyorsun...Derdin neydi gel otur dinlerim ben. Ara sıra umursamadığımı çaktırmamak adına “hıhım, eee” falan da derim söz.
Aaa tabiki şaka yapıyorum aşk olsun!E baştan böyle söyleyince dürüst olduğundan dolayı teşekkür beklerken kalp kırdığın gerçeğini atlayacak miyiz sanıyorsun...
Holy kaçamadı kurtardı gibi oldu. Gönlümüzü aldı, sen?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.