S
Silinen üye 831

girişte güvelik hatası alıyor musunuz siz de? ilginç şekilde forumdaki diğer başlıklara da giremiyorum.
Toplaşıp @HolySpectre i dövelim. Hep onun yüzünden oluyor bunlar..girişte güvelik hatası alıyor musunuz siz de? ilginç şekilde forumdaki diğer başlıklara da giremiyorum.
düzeldi şimdi ama neden oldu bilmiyorumToplaşıp @HolySpectre i dövelim. Hep onun yüzünden oluyor bunlar..
O yapmıştır 🫢düzeldi şimdi ama neden oldu bilmiyorum
kimsenin vebalini almak istemem:)O yapmıştır 🫢
Ya dövelim işteee mcbxbxbkimsenin vebalini almak istemem:)
Birkaç gündür sık sık oluyor bende de. Forum içersinde de bu durum söz konusu. Benden kaynaklandığını düşünüyordum.girişte güvelik hatası alıyor musunuz siz de? ilginç şekilde forumdaki diğer başlıklara da giremiyorum.
Vay benden başka Pubg oynayan da varmış;d Oyuniçinden raporla banlarım ben PUBG'den onu;d![]()
@Bel far niente ayaklarıma kapanıp özür dilerken çekildik... beni admin yapmadığı için pişmanmış, ne mana.
Çok cilveli birşey ya. Yaparım senin için:)@Lotus Sütlaç'ın yanaklarından mıncır yerime
Sütlaç olsa da yesek ya@Lotus Sütlaç'ın yanaklarından mıncır yerime
@Serçe hanımın alanı sütlaçSütlaç olsa da yesek ya
Zaman zaman bazı hatalar alabilirsiniz. forumun daha hızlı olması için uğraşıyorum. Bu sebeple bazen sunucuya restart atmam gerekebiliyor.düzeldi şimdi ama neden oldu bilmiyorum
Ahh ahhh CipraLex in Cipra sı gitti Lex i kaldı..
Ahh ahhh CipraLex in Cipra sı gitti Lex i kaldı..![]()
Yorgunum yorgun. Aha yine iş çıktı hadi görüşürüz...Ilacin yarısını mi kullan dedi doktor 🤣🤣🤣
Sevgili @demeter ben buranın sahibi değilim hepimiz sahibiyizForum sahibi olarak bugün kediler hakkında söylediklerimden sonra meleklerini şöyle bir köşeye çekip "eyy demeter sende fazla oldun vatan haini kişisi" diye cikismasini bekledim fakat yapmadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.