Yorumlarda da hep bu söylendi .)))) Akıllara zarar adam.Yaaa bu bildiğin dedikoducu elti tipi
Yorumlarda da hep bu söylendi .)))) Akıllara zarar adam.Yaaa bu bildiğin dedikoducu elti tipi
uçak sidiğiChemtrail
Allah sülaleye böyle bir tip düşürmesin. Altını üstüne getirir beğenmeyip bir daha ters çevirir.Yaaa bu bildiğin dedikoducu elti tipi
Niye üzdün gece gece?
@ivan divandelen gece gece sen beni güldürdün ya yüce adalet de seni güldürsün.bu adam çok yeni bir internet fenosu üzülme çiçeğim
bismişah allah allah allah@ivan divandelen gece gece sen beni güldürdün ya yüce adalet de seni güldürsün.
@ivan divandelen ın masaya çıkarıp koyması.uçak sidiği
Ben dün itibariyle tekrar sigaraya ara vermiş bulunuyorum... 4 sene vermiştim. 3-5 ay içtim. Yeterli... Ozleyince tekrar alırım paket jxjdbx@ivan divandelen uyandın da bizden mi saklanıyorsun? Sararmış bıyıklarınsa sebebi sırf kendini yalnız hissetme diye biz de sigarayı bırakır adıyaman tütününe başlarız. Yeter ki böyle içerleme jxksjfks
Soğuttuysam sigaradan ne mutlu zjcksjcls başlayınca haber etBen dün itibariyle tekrar sigaraya ara vermiş bulunuyorum... 4 sene vermiştim. 3-5 ay içtim. Yeterli... Ozleyince tekrar alırım paket jxjdbx
Soğuttuysam sigaradan ne mutlu zjcksjcls başlayınca haber et
Aga beh..Gurbete gittiğin gün 🚬
Tşkler Chen arada kalmım ben köşeden izlerim :))@ÖmeR341 aramıza hoş geldin
Bulmuşsun nihayetTşkler Chen arada kalmım ben köşeden izlerim :))
Olabiliyormuş um oldurana bakmalı:))Bulmuşsun nihayet
Hani üye olamiyordun?
Bazen alıyorum bende :/girişte güvelik hatası alıyor musunuz siz de? ilginç şekilde forumdaki diğer başlıklara da giremiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.