Ait olmadığımız yerlerde rahat edemeyiz @demeter
Hayır sen olduğun yere aitsinTabiatım gereği her şeyi olumsuza ve şerre yormam sonucunda mesajınızı aynen şöyle algıladım 'siz buraya ait değilsiniz demeter'.
Bunu sen anlatsan ?:)@velevki neden nickini görünce seviniyorum ben? Anlatsana biraz..
Anlasam tabiki anlatacağım. Bir de sana sorayım dedim.Bunu sen anlatsan ?:)
Gönlümdeki sevgim gönlüne akıyordur ondan olabilir mi? 🥰Anlasam tabiki anlatacağım. Bir de sana sorayım dedim.
“Olabilir mi?” fazla oldu kesinlikle ondan.Gönlümdeki sevgim gönlüne akıyordur ondan olabilir mi? 🥰
Ben de seni görünce hoşnut oluyorum :) tebessüm sebebi.“Olabilir mi?” fazla oldu kesinlikle ondan.
Ne güzel bir insansın sen öyle ya. Her seferinde şu cümlemi yineletiyorsun bana. Hep var ol.Ben de görünce hoşnut oluyorum :) tebessüm sebebi.
Güzel bakan gözlerinden öperim. Sen de hep var ol etrafımda. Sevgim daim,baki..Ne güzel bir insansın sen öyle ya. Her seferinde şu cümlemi yineletiyorsun bana. Hep var ol.
Büyücü yengemin Esra Erol’da ne işi var?
View: https://www.instagram.com/reel/Crtxf1aqu1i/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Oyy sevgisini sevdiğim!Güzel bakan gözlerinden öperim. Sen de hep var ol etrafımda. Sevgim daim,baki..
Bilemedim ben de çok enteresan bir karakterAyy bunun tipi kadın gibi ya 😳
Rol mu yapıyor acaba
Hayır rol değilmiş. İyi güldüm buna.)Ayy bunun tipi kadın gibi ya 😳
Rol mu yapıyor acaba
Büyücü yengemin Esra Erol’da ne işi var?
View: https://www.instagram.com/reel/Crtxf1aqu1i/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Yengeler kapatılsın!Inan bende buna yakin seyler düsünmüstüm gördüğümde jdjdjds
Yaaa bu bildiğin dedikoducu elti tipiHayır rol değilmiş. İyi güldüm buna.)
Yorumlar enfes.
Chemtrail ne 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.