(: Beni kullanıyorsun gibime geliyor sen gel gösteririm ben manzaraları@suC biz Kıbrıs görmeyenlere Kıbrıs'tan güzel manzaralar atsana
(: Beni kullanıyorsun gibime geliyor sen gel gösteririm ben manzaraları@suC biz Kıbrıs görmeyenlere Kıbrıs'tan güzel manzaralar atsana
Oynananışlarını izledim de totom yemedi o saydıklarını oynamayaDark souls:remastered ya da 3 oynayabilirsin
2 de olur
Elden ring olur. D
Bloodborne olur
Sekiro olur
@Küboo herşeye niye sigara ile tepki verion (: merak ettim(: Beni kullanıyorsun gibime geliyor sen gel gösteririm ben manzaralarıanlatsam bişi anlamazsın dag başında tank var (. Misal
(: Ben manzaraları gösteririm canım sana kısa tanitim videosu atayim mi dağlarıEe tabii ki bir bakıma öyle sen manzaraları göstermezsen bir nerede ne var nasıl bileceğiz o filmleri Kıbrıs yok mu yani @suC
emeklerinize sağlık şimdidenSunucu kurulumu 2 3 saati bulabilir. sunucu kurulumu bittikten sonra, forumu kapatıp yedeğini alacağım (yaklaşık 30 dk sürer). Yeni sunucuya yükleyeceğim ( bu işlem de yaklaşık 1 saati bulabilir.) Gece 1 - 2 gibi hepsini bitirmeyi planlıyorum. Foruma giriş yaptığınızda eğer ulaşamazsanız. Ön belleğinizi silip tekrar denemeniz gerekebilir.
@Küboo herşeye niye sigara ile tepki verion (: merak ettim
Yiyen bilir bilemem (:uygunluk kriteri nedir ona göre bakayım bunun neresine huzunlendin (: yiyen olmadığın için mi (: anlıyorum burctasim huzunlenme sen (.Bilemedim ama hafif hüzünlendiysem galiba.. sigara yakıyorum.. Burçtaṣim beni anlamalisin 🙃😃🫠
Yiyen bilir bilemem (:uygunluk kriteri nedir ona göre bakayım bunun neresine huzunlendin (: yiyen olmadığın için mi (: anlıyorum burctasim huzunlenme sen (.
Yiyen bilir (: yazmışdim demin üstte (. Osmanlı dildosunda hahaahsjHangi post dan bahsediyorsun, ona göre cevap vereyim.. yanlis olmasin simdi djsjq
Orhan Gencebay dan Batsın Bu Dünya sana gelsin bu sabah. Ama remix olanı.![]()
Uyuyom ben ya
Markettekilerin eline su dökemez.
Markettekiler bunların eline su dökemez sanki ama 🤭Markettekilerin eline su dökemez.
Aynen senin dediğini yazacaktım🤪Markettekiler bunların eline su dökemez sanki ama 🤭
Bu ne ki
Yol olsa öyle gülmezdin ama hadi bakalım 🤣3 vakte kadar yol gözüküyor Sjsjdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.