Evet çiçeğim @Küboo Mickey 'e benzeterek üzerinden çizip göstermiştiNapıyoruz bulutları bir şeye mi benzetiyoruz yoksa çizeyim mi kalemle 🤣
@Küboo bulut falımda ne çıktı?:)
Çoook güzel olmuş yaa💕
Ay iyi güldüm 🤣Çoook güzel olmuş yaa💕
Aaa çıkartmış onu da şimdi gördüm timsah mi çiçeğimṢu su canavari vardi yaöyle bisey gördüm ama ahaha, güzel baktim oysaki biraz daha mi güzel baksaydim 🤗
Ekli dosyayı görüntüle 6755
Timsah çizmiş yani ben timsaha benzettim@Küboo yu bekliyorum o ne çıkartacak acaba
@Küboo gayet orijinal bir bakış 🤪Ṣu su canavari vardi yaöyle bisey gördüm ama ahaha, güzel baktim oysaki biraz daha mi güzel baksaydim 🤗
Ekli dosyayı görüntüle 6755
İçinden geçeni yapmışsın resmen @nunu 🤭
Salla gitsin.Buna çalışmaliyim biraz 🤣🤣🤣😆
Kız hep rahatına düşkünüm diyorsun ya ondan dedim içinden diye.Neye benzettiysem ona çizdimde lflekfpf nasıl benzettin diye sorarsan bende bilmiyorum 🤣
Olabilir.Kız hep rahatına düşkünüm diyorsun ya ondan dedim içinden diye.
![]()
Depremzede çocuklarla çamurdan pastalar yaptık :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.