Tamam kanka sen ne onerirsin ne sistem kullaniosun?buradayım şimdi
Tamam kanka sen ne onerirsin ne sistem kullaniosun?buradayım şimdi
abi ben laptop kullanıyorum yaTamam kanka sen ne onerirsin ne sistem kullaniosun?
Biliorum da yaygara koparmana deymeyecegini kendin kanitla istedim kanks. Dabi ben laptop kullanıyorum ya
asıajdhukbgyasvbdjsakd kanka çok sıkılıyorumBiliorum da yaygara koparmana deymeyecegini kendin kanitla istedim kanks. D
Limon gibi herifsin kanksasıajdhukbgyasvbdjsakd kanka çok sıkılıyorum
Buyurun yetkili merci geldiEvet muhtemelen o civarda bişeyleri bulur. @Heavenly bu konuda aslında daha iyi yardımcı olabilir şuan sana, çünkü yakın zamanda kendisi de yeni bir sistem topladı 25 bin'e rtx 3070ti ekran kartlı sistemi 23 25 bin civarında almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
O zaman sorun yok haci eyw bir ara oyun oynarsaniz size de katilabilirim. D
@Sysansi oynadigim oyunlar onun ustune cikmaz zaten, souls like, indie, platform metroidvania tarzi seyler oynuyorum zaten.
60 fps alsam yeter hocam konsolcu kafasi biz de ki gozumu rahatsiz etmeyecek derecede olsun kafi. Sagolasin baya aciklayici bir sistem,yine bir kontrol ediyim elimdekileri haberlesiriz.Oynamak istediğin oyunları hangi ayarlarda ve ortalama kaç fps oynamak istiyorsun o önemli. Ben aşağıda ki sistemi Ocak ayında aldım gamin.gen.tr üzerinden hazır sistem olarak
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci × 1
ANAKART:
ASUS TUF GAMING B550-PLUS WIFI II 4866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP Anakart × 1
EKRAN KARTI:
ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti OC V2 8GB GDDR6X 256Bit Ekran Kartı × 1
RAM:
Kingston 8GB (1x8GB) Fury Beast Siyah DDR4 3200MHz CL16 PC Ram × 2
SSD:
Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G) × 1
KASA:
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa × 1
PSU:
ASUS TUF GAMING 650B 650W 80+ Bronze PSU Güç Kaynağı × 1
25.706,60 ₺
Ek olarak
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2 SickleFlow RGB 120mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (MLW-D12M-A18PC-R2) × 1
1.459,00 ₺
Ve bir de itopya üzerinden
ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A 165Hz 1ms HDMI DP ELMB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör
4.200 ₺ ye bu şekilde bir sistem aldım
Oynadığım her oyunu en yüksek ayarlarda 120 fps in altına düşmeden oynuyorum gayet memnunum.
![]()
o da var buyrun
60 fps alsam yeter hocam konsolcu kafasi biz de ki gozumu rahatsiz etmeyecek derecede olsun kafi. Sagolasin baya aciklayici bir sistem,yine bir kontrol ediyim elimdekileri haberlesiriz.
@ivan divandelen kanka alinca eklicem steam den sizide, holy:ye medic yok ajsnbdbd
bebeyimmmmCinsiyetim konusunda gereken açıklamayı yapmıştım tekrar tekrar açıklama yapma zahmetine asla girmeyeceğim. Fotoğraf konusunda çekincem yok, sadece herkesin ağaç kahve kuş oyuncak ayı paylaştığı yerde benim fotoğraf fazlasıyla göze çarpacaktır.... Açılışı yapın bakalım gelincik.
Genel de souls like challenge speedrun yapiyorum hocam, ama fps de denerim 1.5 csgo oynadim en son bir de half life da crossfire. DTamamdır elimden geldiğince yardımcı olurum 👍 bu arada fps oyunları için beni de ekleyebilirsinizcalltoVİCTORY
Biz holy ile bu sıralar bf2042 de deliriyoruz herkesi beklerizGenel de souls like challenge speedrun yapiyorum hocam, ama fps de denerim 1.5 csgo oynadim en son bir de half life da crossfire. D
çok bekletme cjxjfj ben de sana harika komik bi video atcam cndhf@Lafebesi sana harika bi parça armagan edicemm, bekleee
Valla dene dostum. DBiz holy ile bu sıralar bf2042 de deliriyoruz herkesi beklerizsanırım tek giremediğim tür souls like ama çok merak ettiğim de bi tür.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.