Haklısınız hocam.keşke altına ironi olduğunu belirten bir ibare bıraksaydınız, bu şekilde okuyan herkes benimle aynı şekilde anlar.
Haklısınız hocam.keşke altına ironi olduğunu belirten bir ibare bıraksaydınız, bu şekilde okuyan herkes benimle aynı şekilde anlar.
Belkide. 🙂Illa uyarilmak istiyorsun @-a- , anladim 🫶😝
Onu cok yasadim ya 1 gun oncesinden iciyorum, acayip kurutuo vucud da bulunan suyu.yanına su içeyi unutma, günde 2,5-3 litre iç.
Ben ayran içsem ayıp olmaz değil mi?Olur boyle seyler arkadaslar. Rakı icelim
alkol alırken mantık şu: hacim olarak ne kadar alkol tüketiyorsan en az o kadar hacimde su tüketeceksin, bira da dahil bu kritere. ertesi gün sendromu yaşamamak için.Onu cok yasadim ya 1 gun oncesinden iciyorum, acayip kurutuo vucud da bulunan suyu.
Davos repliginden anlamaliydim aknsbdjdjdj icebilirsin tabi dostum ne ayibi.Ben ayran içsem ayıp olmaz değil mi?
Adminimiz sizi uyarsın titreşim versin olur mu acaba 🤔Belkide. 🙂
Bakışları çok etkileyici
Etkilemeye mi çalışıyor yoksa kerata?Bakışları çok etkileyici
Çoğu zaman kendimi tanıyamazken başka fotolarla tamamen Fransız oluyorum kendime.😅Sayfa da çok var sende alabilirsin @Sysansi de yani :))
Bakışları bana biraz cesaret verir gibi korkuyorum ona domestostan söz etmeye benEtkilemeye mi çalışıyor yoksa kerata?
İvannnn bende geleyim mi
İvannnn bende geleyim mi
1 de var ama ea' da ve yüklü değilmiş. Format attım akşam yükleyeyim başka bir zaman oynarız
1 de var ama ea' da ve yüklü değilmiş. Format attım akşam yükleyeyim başka bir zaman oynarız
Aa biraz güzel fotoğraflar yükleyin buraya, kimsiniz neye benziyorsunuz? Nedir bu 2015 dönemi öncesi Instagram anlayışı ya.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.