Nobody

Teknik Admin
bati-cephesinde-yeni-bir-sey-yoks-im-westen-nichts-neues-82082.jpg
Yarıldım buna hahahahha

Nobody

Teknik Admin
@HolySpectre
@ivan divandelen
Beyler cocuklugumdan beri konsolcu oldugumdan dolayi pc'ye gecicem soyle bir sistem yaptim. Sizce nasil? Pek anlamiyorum ama..
Ekli dosyayı görüntüle 6662

günümüz için gayet kafi ama ben az daha paraya kıyayım 10 sene sömüreyim diyorsan. rtx 4000 serisi ryzen olarak 5900 derim. bu da minimum 5 sene götürür. hatta sömüreyim diyorsan gider baya benim şu an ki sistemim ryzen 3600 +1660ti ekranım 2k olmadığından full ayar giriyorum çoğu oyuna...

Xasthur

Yönetici
Ryzen 5 5600x var bende gayet memnunum.

Sistem gayet güzel. 1080p de çoğu triple a oyunlarını high seviye de 60 fps üzeri oynatır.
Fiyatı ne peki
18bin sadece kasa bu sekil de
Monit, klavye, mouse derken 25 olur sanirim bir kac parcasini degisebilion sitede benim attigim ilk versiyon.
@ivan divandelen
5 sene gotururse sknti yok, zaten aman aman grafikli oyunlar oynamicam arada belki fps oyunlari girerim

Nobody

Teknik Admin
Monit, klavye, mouse derken 25 olur sanirim bir kac parcasini degisebilion sitede benim attigim ilk versiyon.
@ivan divandelen
5 sene gotururse sknti yok, zaten aman aman grafikli oyunlar oynamicam arada belki fps oyunlari girerim
Evet muhtemelen o civarda bişeyleri bulur. @Heavenly bu konuda aslında daha iyi yardımcı olabilir şuan sana, çünkü yakın zamanda kendisi de yeni bir sistem topladı 25 bin'e rtx 3070ti ekran kartlı sistemi 23 25 bin civarında almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

demeter

Uzaklaştırıldı
dedi cinsiyetinin ne olduğu konusunda tüm forumu ikiye hatta üçe bölen kişi :misshonk:

Cinsiyetim konusunda gereken açıklamayı yapmıştım tekrar tekrar açıklama yapma zahmetine asla girmeyeceğim. Fotoğraf konusunda çekincem yok, sadece herkesin ağaç kahve kuş oyuncak ayı paylaştığı yerde benim fotoğraf fazlasıyla göze çarpacaktır.... Açılışı yapın bakalım gelincik.

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
@ivan divandelen

pcde ne kadar vakit öldüreceğine göre değişir. benim derdim full görsel konsept artı ambiyans diyerek full grafik istiyorsan az daha model yükseltirsin ama yine bütçe mevzusu işin içine giriyor. bence şu attığın sistem günümüzde orta seviyenin son kalesi üst düzeyin girişi arasında bir şey. şahsi olarak çokta para gömmemeni tavsiye ederim. teknoloji konusunda zaman çok hızlı ilerliyor bir de bizim ülkenin ekonomisi malum... oynayacağım dediğin çoğu oyunu bu kasa ile çok rahat oynarsın... psu markası ne onu iyi seç

Xasthur

Yönetici
@ivan divandelen
@Sysansi
@HolySpectre

Hardcore oyunlari konsolda oynucam zaten. Sadece pc de bulunan arkadas cevresiylede oynamak, icabinda yayin yapmak icin kullancam. Cok yuksek grafiklerde oyunlar oynamicam zaten. Rdr2 gibi bir seyi sorunsun normal ayarlarda calistirabilirse ne mutlu. Onuda konsolda oynadimda pc cephesinde bunu rahat calistircak sistemin ne oldugunu bilmedigimden rdr2 ile ornekliom najjsjsj

@ivan divandelen
@Sysansi
@HolySpectre

Hardcore oyunlari konsolda oynucam zaten. Sadece pc de bulunan arkadas cevresiylede oynamak, icabinda yayin yapmak icin kullancam. Cok yuksek grafiklerde oyunlar oynamicam zaten. Rdr2 gibi bir seyi sorunsun normal ayarlarda calistirabilirse ne mutlu. Onuda konsolda oynadimda pc cephesinde bunu rahat calistircak sistemin ne oldugunu bilmedigimden rdr2 ile ornekliom najjsjsj

rdr2 yi oynamadım ama bizim arkadaştan biliyorum yayın açtığı halde oynayabiliyordu akıcı bir şekilde ki işlemcisi seninle aynıydı ekran kartı da 6900xt mi neydi

Sysansi

知彼知己 百戰不殆
Bronz Üye
@ivan divandelen
@Sysansi
@HolySpectre

rdr2 gibi oyunları çalıştırır hatta artar bile, zaten @ivan divandelen in dediği gibi, teknolojik ivme o kadar hızlı ki, 32 gb belleğe sahip grafik kartları bile bir kaç yıl içinde orta seviyeye gelecek.

Xasthur

Yönetici
rdr2 yi oynamadım ama bizim arkadaştan biliyorum yayın açtığı halde oynayabiliyordu akıcı bir şekilde ki işlemcisi seninle aynıydı ekran kartı da 6900xt mi neydi
O zaman sorun yok haci eyw bir ara oyun oynarsaniz size de katilabilirim. D
@Sysansi oynadigim oyunlar onun ustune cikmaz zaten, souls like, indie, platform metroidvania tarzi seyler oynuyorum zaten.

Üst Alt