S
Silinen üye 831

ne sandın bacım:)cok centilmensizin tesekkür ederim :)
ne sandın bacım:)cok centilmensizin tesekkür ederim :)
Avro istemedik ama![]()
ağza daha güzel bi oturuyor bence de. dolar derken insan kendinin yumuşak gibi hissediyor. döölarrrrrr der gibi oluyorsun.dolari öyle güzel söyleyemiyorumavro daha güzel söyleniyo
Kölün der misiniz bizim için?dolari öyle güzel söyleyemiyorumavro daha güzel söyleniyo
ağza daha güzel bi oturuyor bence de. dolar derken insan kendinin yumuşak gibi hissediyor. döölarrrrrr der gibi oluyorsun.
her ne kadar yanlış kullanım olsa da Öyro demek de güzel hissettiriyor mesela @Küboo
Kölün der misiniz bizim için?
Başlangıç cümlesi olarak kullanabilirsiniz.sadece kölün mü?
Sen iyi bir mod'sun kübo.Konusulanlari buraya tasirdim da, sonra siliyorum konulari falan @Xasthur kizdirmaya gerek yok..
Kahretsin o nasil profil.
şakayı kaka yapmayınız, tanımadığınız etmediğiniz insanlara vebal alacak ithamlarda bulunmayınız, nerde nasıl davranacağımızı biliriz çok şükür. toyluğunuza veriyorum.Sayın @macecik benden yaşlısın. Sesin çok yüksek çıkıyor. Biliyorum ki sesinin bu kadar çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar yüksek çıkmayacak; bunu da böyle bilesin.
Para almaya gelince, siz para almayı çok iyi bilirsiniz!
Hastanelerdeki çocukları nasıl tedavi ettiğinizi, nasıl reçete yazdığınızı çok iyi biliyorum.
Hastanenizde başhekimlik yapmış olan iki kişinin bana önemli lafları vardır.
'Steteskoplar boynumuzda hastaneye girdiğim zaman kendimi bir başka mutlu addediyorum' diyen başhekimleriniz vardır.
Ve bana sayılar veriyorsunuz. İsim de veririm, merak edenleriniz vardır belki.
🚬
Kanka adam erdogan repligi okumus. D bir sey dememis.şakayı kaka yapmayınız, tanımadığınız etmediğiniz insanlara vebal alacak ithamlarda bulunmayınız, nerde nasıl davranacağımızı biliriz çok şükür. toyluğunuza veriyorum.
Hocam sizin için değildi onlar ama neyse.şakayı kaka yapmayınız, tanımadığınız etmediğiniz insanlara vebal alacak ithamlarda bulunmayınız, nerde nasıl davranacağımızı biliriz çok şükür. toyluğunuza veriyorum.
Kanka adam erdogan repligi okumus. D bir sey dememis.
keşke altına ironi olduğunu belirten bir ibare bıraksaydınız, bu şekilde okuyan herkes benimle aynı şekilde anlar.Hocam sizin için değildi onlar ama neyse.
yanına su içeyi unutma, günde 2,5-3 litre iç.Olur boyle seyler arkadaslar. Rakı icelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.