S
Silinen üye 831

ben de halı demedim ki yahu, kilimden iyi anlarım ben, zamanında az fatih kısaparmak dinlemedim.Bunu dokuyan kişi kilimcinin kör oğlu. Onun için farklı olabilir. Ayrıca halı değil hocam, kilim. from Cappadocia.
ben de halı demedim ki yahu, kilimden iyi anlarım ben, zamanında az fatih kısaparmak dinlemedim.Bunu dokuyan kişi kilimcinin kör oğlu. Onun için farklı olabilir. Ayrıca halı değil hocam, kilim. from Cappadocia.
Evet dememişsiniz. Hakkınızı helal edin, fevri davranmışım. Elim ayağıma dolaştı satış falan diyince hocam. Özürlerimi size EKG olarak göndersem, e-Nabizdan bakabilir misiniz?ben de halı demedim ki yahu, kilimden iyi anlarım ben, zamanında az fatih kısaparmak dinlemedim.
muayene ücretini peşin öderseniz neden bakmayayım? 2400 dolarcık sadece.Evet dememişsiniz. Hakkınızı helal edin, fevri davranmışım. Elim ayağıma dolaştı satış falan diyince hocam. Özürlerimi size EKG olarak göndersem, e-Nabizdan bakabilir misiniz?
Hocam her ay SGK yatırıyoruz bi kamyon. Lütfen!muayene ücretini peşin öderseniz neden bakmayayım? 2400 dolarcık sadece.
SGK anlaşmamız yok bizim, özel muayenehane burası.Hocam her ay SGK yatırıyoruz bi kamyon. Lütfen!
hazine olacaktı ama yine de teşekkür ederim @Serçe hanımMacecik beyin kelime haznesine ve virajlarına hayran kalmamak elde değil
SGK anlaşmamız yok bizim, özel muayenehane burası.
anlik konusuna msj gelince, foto atiyorsunuz saniyorum.. yapmayin :/
Lütfen hocam bana bari yapmayınhazine olacaktı ama yine de teşekkür ederim @Serçe hanım
@Küboo hanım için de uygun fiyatlı check-up ve detoks kampanyamız var, düşünürse yardımcı oluruzHocam EKG mi geri çekiyorum. Zaten az miktarda olan akıl sağlığımızı yitirmeden, özel muayene hanenizden çıkıyorum. Şehir hastanesine giderim ben!
@Küboo hanım uyardı hocam. Lütfen alış/satış işlerini başka yerde yapalım.
Özür dilerim @Serçe hanım, cahilliğimi mazur görün. Bilgimin yanlış olduğunu öğrendim sayenizde, çok müteşekkirim.Lütfen hocam bana bari yapmayın
hazne
a
- bir şeyin, özellikle bir sıvının toplandığı, biriktirildiği yer
- Kelime hazneniz
racon keserken ben fjdjrj xshherh
ne yapacağız ki biz burada?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.