Hoşlukla gelmiş :) iyiyim sen nasılsın güzellik?
İyi ve çokça yorgunum. Son bir haftadır dur durak bilmeyen işler var onlarla uğraşıyorumHoşlukla gelmiş :) iyiyim sen nasılsın güzellik?
Şuanki hissettiklerini tahmin ederek güzel bir şarkı olduğunu düşündüm ve gönderdim. Çok severim keyfli dinlemeler :)![]()
Bitmeyen bir geceye hediye ettiğin şarkı için teşekkürler @HolySpectre dinleye dinleye suyunu çıkarırım artık.
Deme ya görmedim hatay 3.5 in bildirimi geldi ama 🥲Gece boyunca biraz salladı.
Ama herşey yolunda çok şükür
Şuanki hissettiklerini tahmin ederek güzel bir şarkı olduğunu düşündüm ve gönderdim. Çok severim keyfli dinlemeler :)
Ondan ben de çok tırsıyorum ve bu akşam burada da oldu ama geçti hemencecik yoksa şu an battaniyenin altında saklanıyor olurdumdjdjdjOha gök gürlüyor fena korkunç buluyom ya 8473974 korku filmi izledim korkmadımda şu gök gürültüsünden tırsıyom
zeus gibi görünüyor olabilirim fakat tanrısal yeteneklerim henüz ortaya çıkmadı yıldırımların sorumlusu ben değilim fjdjdj xsbb cusjdjdjdO laf ebesi nerde @Lafebesi
Napıyorsunuz la gökyüzü pavyona döndü yanıp yanıp sönüyor uykum kaçtı..
Uykumu yolla dedim pavyonu yollamışsın kanka dedik burçdaş dedik lanet olsin ya 🤣🤣🤣🤣🤣 tüşman misin oğlimm
Fişi sök tak, aletin üstüne biraz vur demedi miİnternet bağlantım gitti. Microsoft bing yapay zekayla sohbet ettim. Sohbet nasıl ettim bağlantım yoksa çözemedim.İnternet bağlantım yok diyorum. Bu bir sorun mu yoksa arama mı diyor. Sorun dedim.
Modemi aç kapat dedi, düzelmezse servis sağlayınca iletişime geç dedi
![]()
travmam çok benimde gök gürleyince ağlayacak hale geliyorum sjwjjsjsjsOha gök gürlüyor fena korkunç buluyom ya 8473974 korku filmi izledim korkmadımda şu gök gürültüsünden tırsıyom
Sohbeti hoş konuşuyoruzFişi sök tak, aletin üstüne biraz vur demedi mi
Selam söyleSohbeti hoş konuşuyoruz![]()
😭😭😭😭Ondan ben de çok tırsıyorum ve bu akşam burada da oldu ama geçti hemencecik yoksa şu an battaniyenin altında saklanıyor olurdumdjdjdj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.