Anam yok, babam yok yanımda.Çünkü bayramda iş yükü on misline çıkar
merhaba sevgili fluffy,@Sertan ne oldu omuzlarındaki kilimi çırpmaya mı gittin :))) kayboldun 🤪
Arpaş Gold Genel merkezine lütfenAfiyet olsun. Yapıyoruz bişeyler. Kargo alıcıya ait. Şeffaf kargo.
Turşu demeyin bana. Sevmediğim şeylerden biri de eşimin turşu yapması. Kaynanamla birlikte yapıyorlar. Kendi sevdikleri gibi yapıyorlar. Sarımsağını abartıyorlar. Ben de yiyemiyorum. Tuhaf bir tadı oluyor.Mesela sebze alirken azcık fazla al eve gelince minik bir kavanoza turşu yap hem tutmazsa ziyan olmaz fazlası
Sen de kendi sevdiğin gibi yapTurşu demeyin bana. Sevmediğim şeylerden biri de eşimin turşu yapması. Kaynanamla birlikte yapıyorlar. Kendi sevdikleri gibi yapıyorlar. Sarımsağını abartıyorlar. Ben de yiyemiyorum. Tuhaf bir tadı oluyor.
Ben o kadar uğraşamam.Sen de kendi sevdiğin gibi yap
Alıcı kısmına Barbara mı yazıyoruz? Manken olan.Arpaş Gold Genel merkezine lütfen
TiktokBende her özel gezintiye abiye ile giderim zaten djdk nasilda şaşırmış gibi yapiyor... yani yorum yapamicam, herkesin kendi şeysi 🚬
Harclik vereceksen geleyimmmAnam yok, babam yok yanımda.
Kimse evime gelip elimi öpecek değil jdjdjddj
Çok rahat, öneririm.
Evet ben çok severim ve forumda aslında çok kullanırım
![]()
Evet Haklısın sanırım...Son zamanlarda bence cok kullanmiyorsun, özletiyorsun kermiti
Şuna benzer bişey Bi yere ben de yazmiştim yaa aynı anda aynı şey mi yazmişiz gmcmxmSon zamanlarda bence cok kullanmiyorsun, özletiyorsun kermiti
Şuna benzer bişey Bi yere ben de yazmiştim yaa aynı anda aynı şey mi yazmişiz gmcmxm
250 mesajı geçmemen gerekiyor mesela 😁@HolySpectre böyle nickimin siyah kalması için napmam gerekiyor lütfen söyle Sjsjsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.