Ne hızlı geldinBaya baya geldim gerçekten, inanılır gibi değil. @Chen teşekkür ederim.![]()
Bekleyen mütüş birisi olunca böyle oluyor..Ne hızlı geldin
Ama @Mylife erkek krkfkArkadaş yeni geldi. Hoş geldi. Şimdi hızlı gelme ile alakalı yorumum olurdu emme önce bi danışalım gaynaşalım demi ama..
Ayrıca mütüş birisi ise mevzu erken gelmenin günahı olmazmış..(illa diycem bişi içimde kalmaması lazım..
)
Biliyom o yüzden bekleyen kişiye istinaden şey ettiydim. Dur karıştı aklım..Ama @Mylife erkek krkfk
Sana neler oldu böyle🐱
Ben bilmem @Chen erkek diyosa erkeksindir. Yok aksini derse ne yapsan nafile kanıtlayaman bize..TAM OLARAK ERKEĞİM 😂😂
Ah ben bir bilsem...Sana neler oldu böyle🐱
Ne kadar ince?ince işler peşinde koşuyorum...
![]()
İğnenin deliğinden geçer iğneye değmez diyim sen anla..Ne kadar ince?
Tam söyle. Şeker ne..@Mylife hoş geldiniz 🍬 buyurun okunmuş şeker
Okunup üflenmiş bir şekere asla hayır diyemem. Teşekkürler @Fluffy![]()
Bende nefesi kuvvetli olan birini arıyordum iyi oldu @Fluffy 😂Öz hakiki nefesimle üfledim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.