Kalabalıklaşıyoruz, kalabalık bir yalnızlık 

@Mylife geldi çiçeğim
Ben açık konuşayım bana hep böyle en iyisi olsun diye beyaz eşya aldırdılar daha bulaşığın üst rafını yukarı aşağı kaldırmadım. Ya o kadar parça üşenirim ben uğraşamamKaça aldin ve beklediğimiz performansi veriyor mu
Gerçi dyson parasının hakkını veriyor
Atarax içiyorum ölü gibi uyumuşum hatta çok uyumuşum biraz önce uyandım.
Deliksiz uykularımı özledim.........................................
Bir çok insan pahalı bir ürünü kullanıp ben şu marka kullanıyorum diyerek mutlu olduğu için kullanılıyor. Gösterişi seven bir milletiz malum.Dyson parasinin hakkini vermiyor @Chen Haddinden pahali, arkadasimda var bu fön makinasi, yani o paraya degmez diyor.. aynisini süpürgesi icin düşünüyorum, iki yil önce siparis vermiştim, okadar sacmaki elin yoruluyor, kenarlara erismiyo cünki önü yuvarlak, aküsü powerde kullaninca 10 dk da bitiyor 🤣🤣🤣 o vezneyi açıp çöpe boṣaltmaktan ve temizlenesinden bahsetmiyorum bile.. geri gönderdim.. sirf adi var valla, niye okadar seviliyor hic bilmiyorumve burda okadar pahalı olmamasina rağmen okadar tutulmadi ..
Bende şaşkınımSana neler oldu böyle🐱
Dayılardan dayı beğen 🤣🤣🤣@Mylife dayı hoş geldin
@nunu artık sen kralsın , dayı senin icin cok vasat kaliyor fndndndDayılardan dayı beğen 🤣🤣🤣
Bir çok insan pahalı bir ürünü kullanıp ben şu marka kullanıyorum diyerek mutlu olduğu için kullanılıyor. Gösterişi seven bir milletiz malum.
Efsanevi saçma buluyorum.
Bende Bosch var orta kalite bişe almıştım o zaman normal toz torbalı süpürge halıları kaldırıyor fullde kullanamadım daha 4 yıldır kullanıyorum hala aynı performans.
Ben ihraç fazlası ürünler bulup almayı çoık seviyorum.malesef, bi ayakkabida marka seviyordum, son yillarda malesef onlarda kaliteden cok ödün vermeye basladi.... ben bir ara ankarada yasadigimda sosyete pazarina gitmistim, kecilerin oldugu heykelin oralardaydi, okadar cok markali kiyafet vardiki, etiketlerinin yarisini kesmiler, belli olmasin diyehemde sudan ucuzdu, tabi suan orada ates pahasidir da.. gercekmi bilmiyorumda, sey diye duymustum, fabrikadan defolu mallari pazarcilar aliyormus ucuza satiyormus... belkide keklendim ama o üst H&M den di, ve yillarca da giymistim
yani kaliteliydi.. Herkese anlatiyordum, yaa gidin iste söyle iyi böyle iyi seyler var.. tabi pek tinlanmadim
![]()
Şimdi kıytırık makinalar bile o fiyat değilBen açık konuşayım bana hep böyle en iyisi olsun diye beyaz eşya aldırdılar daha bulaşığın üst rafını yukarı aşağı kaldırmadım. Ya o kadar parça üşenirim ben uğraşamam
Ben pratik şeyleri seviyorum.
270 tl mi neydi benim aldığım kadınlar günü hediyemdi hatta link atmıştım oraya 2 sefer kullandım gayet memnunum.
yok kız yeni aldım bu 8 martŞimdi kıytırık makinalar bile o fiyat değil![]()
Hıııı bundan vardı benim ya taaaaaaaaa yıllar önce aldim tarak kısmına sararken saçlar uçuşuyor oraya buraya senle mi uğraşan diyim başkasına verdim gittiyok kız yeni aldım bu 8 mart
https://www.hepsiburada.com/yui-kb3...garantili-p-HBCV00000UO23F?magaza=Hepsiburada
Ben ihraç fazlası ürünler bulup almayı çoık seviyorum.
Tekstil sektöründe de bulunmuş biri olarak üzülerek diyebilirim ki Türkiye için üretilen ürünlerle yurt dışı kalitesi arasında uçurum var.
Ben yurt dışı ihraç fazlası aldığım kapşonlu sweatları hala giyiyorum 5 6 yıl oldu. Birtanesi artık topaklanıyor ya böyle ondan yaptı ama ne bir yırtılma renkte solma hiç bir şey olmadı. Diğeri sapasağlam dışarıda giyiyorum.
Kotondan almıştık aynılarından fermuarlı kapşonlu 2. yıla temizlik bezi kıvamına geldiler.
Diyeceklerim bu kadar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.