nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Muratin huyu.
Ama var ya...
O sert kabugunun altinda tanidigim en ponçik en sevilmeye layik en tatlis insan saklaniyor.
Canim benim.
Oyuna davet etti
Sen oyunu öğren biraz online olamıyon diye saldı beni

Değişik bir bey
Böyle tam severken dövesin geliyor gibi bişi 😂
Ama eşim çok sevdi kendisini 🤣🤣🤣

Nyctophilia

Gümüş Üye
Bende aksine burada daha özgür kendi halimizde takılabildiğimiz zamanları seviyorum.

Bağzı konularda sohbete dalıyoruz mesela normalde sorun ama hoşgörülüyoruz gibi
Senin hiç bir şeyi beğenmeyişini sevmiyorum

En azından kötüleri yazarken iyi bir şeyleri de yaz yahu valla tavayla kovalarım seni tefal 6x 🍳

Senle iletişimim ortada nunu.

Cemal ile de bu şekilde bir iletişimi tercih ediyorum .
Etkili bir tercih olmalı ki fark ettiysen koca bir paragraf açıklama yapmış onca yoğunluğunun arasında,sağolsun.
Bundan kişisel ya da genel bir şey çıkarmayın lütfen. Onunla konuşuyorum, iletişimsel açıdan O ve ben ile ilgili bir mevzu teşekkürler.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Senle iletişimim ortada nunu.

Cemal ile de bu şekilde bir iletişimi tercih ediyorum .
Etkili bir tercih olmalı ki fark ettiysen koca bir paragraf açıklama yapmış onca yoğunluğunun arasında,sağolsun.
Bundan kişisel ya da genel bir şey çıkarmayın lütfen. Onunla konuşuyorum, iletişimsel açıdan O ve ben ile ilgili bir mevzu teşekkürler.
Senin eleştirilerin bana tartışma gibi hissettiriyor
Okurken üzülüyorum
Haberin olsun bu bilgiyide naparsan yap 😅

Süreyya

Süper Mod
Oyuna davet etti
Sen oyunu öğren biraz online olamıyon diye saldı beni

Değişik bir bey
Böyle tam severken dövesin geliyor gibi bişi 😂
Ama eşim çok sevdi kendisini 🤣🤣🤣
Biz de ilk baslarda anlasamazdik.
Kedi köpek gibiydik.
Kabugu kirilinca yumusacik bi kalb gördüm.
Vardir yaptigi her seyde bir neden diyebildigim nadir insanlardan.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Biz de ilk baslarda anlasamazdik.
Kedi köpek gibiydik.
Kabugu kirilinca yumusacik bi kalb gördüm.
Vardir yaptigi her seyde bir neden diyebildigim nadir insanlardan.
İçten pazarlıklı değil ne varsa çatır çatır söylüyor
Dürüst
Açıkcası sinir olsam da veya fikir ayrılığı yaşasam da samimi buluyorum

Nobody

Teknik Admin
Açıklamanız için teşekkürler, öncelikle bana sevgili diye hitap etmeyin. Hoşlanmam böyle samimiyetsiz hitaplardan Nyc. demeniz yeterli.
İkinci olarak hep yanlış yerlerden yakalamışsınız; ben forumu hayatınızın merkezine koyun demedim. Bahsettiğim şahsın da çok yoğun bir iş hayatı vardı ama hani bir laf var ya ne dip var ne baş o hesap. Özel hayatınızı tabiki bilmiyorum zaten kast etmek istediğim: foruma yönelik bir karakteristik çizgi çizmemeniz. Burada hiç sevmediğiniz insanlar da olabilir ama eğer site sahibiyseniz 'bende bir bireyim' deme lüksünüz bir tık daha az olmalı. Yani Admin nobody daha orta çizgide ve farklı bi tavırda olmalı (kişisel görüşüm) Sevmediğiniz bir insanın ya da atıyorum siyasi açıdan hiç size uymayan bir insanın da offline olma durumunu bi ölçüde dikkate almalısınız diye düşünüyorum. Tabii forumun büyümesi adına Psinoza'nın kast ettiği şekilde bir hedefiniz yoksa o zaman diyorum ki zaman kaybı zaten ne diye uğraşasınız? herkes giriyor yazıyor, yazılanlar okunuyor. Teknik bir soruna da denk gelmedim hiç. Bir akış düzeni yok ki sistem görünümü ne diye güçlensin. Ne bir etkinlik var ne ben de buradayımı hissettiren bi site sahibi.Ben de diyorum ki ne gereği var o zaman.
Bakın ben çok beğeniyorum burayı. Var olan forumlar açısından şu an en beğendiğim yer kişisel olarak ama ya hep bu çizgide kalın ya da şu an konusunu açtığınız gibi zamanınızı boşa harcayacağınız işlere girişmeyin bence. Şimdi siz mesela diyorsunuz ki ben böyle samimiyim ama 3 kişi anlar bu frekansınızı. Sizden daha çöp biri de alır eline bir din ya da siyaset kitabı kitleleri arkasından sürükler var yani görüyoruz karakter olarak vasatın teki hatta karaktersizin teki olup yüzlerce insanı yöneten şahıslar .Cemal olarak samimi ve düzgün bir insan olabilirsiniz fakat forumunuzu da bu bireysellikte götürecekseniz bireysel olmayan girişimler zaman kaybı bana göre.
Ne görüş yazsınlar ki insanlar bu konuya ne beklersin şahsen?
Nyc, bence burada yönetim anlayışını eleştirmekten ziyade, benim nasıl biri olmam gerektiğine dair kişisel bir beklentini anlatıyorsun.

Ben forum sahibiyim ama üyelere sürekli ilgi göstermek, herkesle birebir ilgilenmek veya herkesi memnun etmek gibi bir misyon yüklemedim kendime. Burayı kurarken en büyük hedeflerimizden biri; insanların yönetimin sürekli yönlendirmediği, keyfi müdahalelerin olmadığı ve olabildiğince özgür bir ortam oluşturmaktı. Bu yüzden yönetimin geri planda kaldığı bir düzeni bilinçli olarak tercih ediyoruz.

Benim önceliğim; forumun adil yönetilmesi, teknik olarak sorunsuz çalışması ve uzun yıllar ayakta kalmasıdır. Kalan kısmı ise insanların birbirleriyle oluşturduğu topluluk kültürüdür.

Elbette sen daha görünür ve daha sosyal bir yönetici modeli bekliyor olabilirsin. Buna saygı duyarım. Ancak bu, benim yönetim anlayışımın yanlış olduğu anlamına gelmez; sadece beklentilerimizin farklı olduğunu gösterir.

Nobody

Teknik Admin
Son olarak şunu da belirtmek istiyorum.

Bu konu benim yönetim anlayışımı ya da şahsımı tartışma konusu yapmak için açılmadı. Elbette herkes görüşünü dile getirebilir ve yapıcı eleştirilere her zaman açığım. Ancak konu, giderek forum yazılımı projesinden uzaklaşıp tamamen benim üzerimden ilerlemeye başladı.

Benimle veya yönetim anlayışıyla ilgili eleştirilerinizi paylaşmak isteyen arkadaşlar, bunun için ayrı bir konu açabilirler. Orada elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

Bu başlığın amacı ise geliştirmeye başladığımız yeni forum yazılımı hakkında bilgi vermek ve süreç ilerledikçe sizlerle gelişmeleri paylaşmaktır.

Bu nedenle konunun amacından sapmaması adına, bundan sonraki mesajlarda mümkün olduğunca proje ve yazılımla ilgili görüş, öneri ve fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Nyctophilia

Gümüş Üye
Nyc, bence burada yönetim anlayışını eleştirmekten ziyade, benim nasıl biri olmam gerektiğine dair kişisel bir beklentini anlatıyorsun.

Ben forum sahibiyim ama üyelere sürekli ilgi göstermek, herkesle birebir ilgilenmek veya herkesi memnun etmek gibi bir misyon yüklemedim kendime. Burayı kurarken en büyük hedeflerimizden biri; insanların yönetimin sürekli yönlendirmediği, keyfi müdahalelerin olmadığı ve olabildiğince özgür bir ortam oluşturmaktı. Bu yüzden yönetimin geri planda kaldığı bir düzeni bilinçli olarak tercih ediyoruz.

Benim önceliğim; forumun adil yönetilmesi, teknik olarak sorunsuz çalışması ve uzun yıllar ayakta kalmasıdır. Kalan kısmı ise insanların birbirleriyle oluşturduğu topluluk kültürüdür.

Elbette sen daha görünür ve daha sosyal bir yönetici modeli bekliyor olabilirsin. Buna saygı duyarım. Ancak bu, benim yönetim anlayışımın yanlış olduğu anlamına gelmez; sadece beklentilerimizin farklı olduğunu gösterir.

Yani Cherry'den Psinoza'dan falan bahsetmiyorum ki site sahibi siz değil misiniz tabii ki sizin ve site akışının 'forum sınırları içerisinde' nasıl olması gerektiğini beklediğime dair görüşlerimi ifade edeceğim. Onun dışında haddime değil sizinle ilgili şöyle böyle olmalı tarzı bir ifadede bulunmam.Banane ayrica; keşke şöyle biri olsa diye istihareye yatmıyorum sizin için.
Üyelerinizle ilgi göstermek zorundasınız.Zaman zaman ortalama üstü de olmali bu.Yeri geldiğinde psikolojinize de sirayet etmeli. Hedefiniz büyümekse. Ha siz diyorsanız böyle şeyler samimiyetsiz ben coolum, free güvercin falan o zaman büyüme hedefleyen girişimler yersiz. Ne gereği var emek harcayıp yazılım kuracaksınız onu diyorum. Cevaplamamışsınız ama akış değişmedikçe binaya en pahalı boyayı da boyasınız ne değişecek sizce? bi planınız var mı? yarışma düzenleyen bir kişi vb. bak hit fena değil şu an daha iyi olduğu zamanlar da oldu haftanın konuğu organizasyonu falan bile yapılmadı. Bu kadar umursamıyorsanız cepheyi güçlendirmekteki mantık nedir ki? neyse gereksiz uzadi. Komik görünüyor.

Nobody

Teknik Admin
Yani Cherry'den Psinoza'dan falan bahsetmiyorum ki site sahibi siz değil misiniz tabii ki sizin ve site akışının 'forum sınırları içerisinde' nasıl olması gerektiğini beklediğime dair görüşlerimi ifade edeceğim. Onun dışında haddime değil sizinle ilgili şöyle böyle olmalı tarzı bir ifadede bulunmam.Banane ayrica; keşke şöyle biri olsa diye istihareye yatmıyorum sizin için.
Üyelerinizle ilgi göstermek zorundasınız.Zaman zaman ortalama üstü de olmali bu.Yeri geldiğinde psikolojinize de sirayet etmeli. Hedefiniz büyümekse. Ha siz diyorsanız böyle şeyler samimiyetsiz ben coolum, free güvercin falan o zaman büyüme hedefleyen girişimler yersiz. Ne gereği var emek harcayıp yazılım kuracaksınız onu diyorum. Cevaplamamışsınız ama akış değişmedikçe binaya en pahalı boyayı da boyasınız ne değişecek sizce? bi planınız var mı? yarışma düzenleyen bir kişi vb. bak hit fena değil şu an daha iyi olduğu zamanlar da oldu haftanın konuğu organizasyonu falan bile yapılmadı. Bu kadar umursamıyorsanız cepheyi güçlendirmekteki mantık nedir ki? neyse gereksiz uzadi. Komik görünüyor.
Nyc, yönetim anlayışımı beğenmek zorunda değilsiniz. Ben de herkesin beklentisine göre forum yönetmek zorunda değilim.

Buran'ın nasıl bir ortam olmasını istediğimi en başından beri söylüyorum. Daha özgür, daha az müdahale edilen ve yönetimin sürekli insanların üzerinde dolaşmadığı bir topluluk oluşturmak istedim. Bu bilinçli bir tercih.

Siz bunu doğru bulmayabilirsiniz. Ben de sizin düşündüğünüz yönetim modelini doğru bulmuyorum. Hepsi bu kadar.

Açık konuşayım; bir forum sahibinin herkesi memnun etmek, herkesin gönlünü yapmak ya da herkesin beklentisine göre karakter değiştirmek gibi bir yükümlülüğü olduğuna inanmıyorum. Bu forumu da bunun için kurmadım.

Bu yönetim anlayışı hoşunuza gitmiyorsa burada bulunmak zorunda değilsiniz. İnternet üzerinde herkesin kendine uygun bir topluluk bulabileceği kadar seçenek var.

Konu ise artık tamamen amacından çıktı. Bundan sonra bu başlık altında yönetim anlayışım veya şahsımla ilgili tartışmalara cevap vermeyeceğim. Bu konu yeni forum yazılımı için açıldı ve öyle devam edecek.

Nyctophilia

Gümüş Üye
Nyc, yönetim anlayışımı beğenmek zorunda değilsiniz. Ben de herkesin beklentisine göre forum yönetmek zorunda değilim.

Buran'ın nasıl bir ortam olmasını istediğimi en başından beri söylüyorum. Daha özgür, daha az müdahale edilen ve yönetimin sürekli insanların üzerinde dolaşmadığı bir topluluk oluşturmak istedim. Bu bilinçli bir tercih.

Siz bunu doğru bulmayabilirsiniz. Ben de sizin düşündüğünüz yönetim modelini doğru bulmuyorum. Hepsi bu kadar.

Açık konuşayım; bir forum sahibinin herkesi memnun etmek, herkesin gönlünü yapmak ya da herkesin beklentisine göre karakter değiştirmek gibi bir yükümlülüğü olduğuna inanmıyorum. Bu forumu da bunun için kurmadım.

Bu yönetim anlayışı hoşunuza gitmiyorsa burada bulunmak zorunda değilsiniz. İnternet üzerinde herkesin kendine uygun bir topluluk bulabileceği kadar seçenek var.

Konu ise artık tamamen amacından çıktı. Bundan sonra bu başlık altında yönetim anlayışım veya şahsımla ilgili tartışmalara cevap vermeyeceğim. Bu konu yeni forum yazılımı için açıldı ve öyle devam edecek.

Yine demagoji. Ortamını çok beğendiğimden de bahsetmiştim oysa fakat sen kişiselleştirmeyi seçtin.
Gangren gibi gözüken bir noktanın altını çizmek istedim fakat sen kibar bir şekilde Git ya da kes sesini otur aşağı demeyi tercih ettin. Peki... Anlıyorum ki kesinlikle sadece okumak istediklerine odaklısın fakat ben samimi hissetmediğim cümleler kurmayı ahlaki bulmam.Senin de böyle biri olma ihtimalin ile görüşlerimi ifade ettim. Olmadığını görüyorum o zaman bir daha seni eleştirmeyeceğime dair sözümü iletip 'Harika bir proje yapacağına eminim' diyerek yorumumu bitireyim. Zaten fark ettiysen kötü yaparsın da hiç demedim. Çok iyi yapacağına eminim konudaki herkes gibi.

İyi günler.

Nobody

Teknik Admin
Yine demagoji. Ortamını çok beğendiğimden de bahsetmiştim oysa fakat sen kişiselleştirmeyi seçtin.
Gangren gibi gözüken bir noktanın altını çizmek istedim fakat sen kibar bir şekilde Git ya da kes sesini otur aşağı demeyi tercih ettin. Peki... Anlıyorum ki kesinlikle sadece okumak istediklerine odaklısın fakat ben samimi hissetmediğim cümleler kurmayı ahlaki bulmam.Senin de böyle biri olma ihtimalin ile görüşlerimi ifade ettim. Olmadığını görüyorum o zaman bir daha seni eleştirmeyeceğime dair sözümü iletip 'Harika bir proje yapacağına eminim' diyerek yorumumu bitireyim. Zaten fark ettiysen kötü yaparsın da hiç demedim. Çok iyi yapacağına eminim konudaki herkes gibi.

İyi günler.
Demagoji yaptığımı söyleyip, yazmadığım cümleleri bana söylemişim gibi yorumlaman da ilginç olmuş.

Ben hiçbir yerde "git", "sus" ya da "otur aşağı" demedim. Bunlar senin benim yazdıklarıma yüklediğin anlamlar.

Ayrıca "kişiselleştirmeyi sen seçtin" kısmına da katılmıyorum. Ben yönetim anlayışımı anlattım. Sen ise birkaç mesajdır benim karakterimi, nasıl davranmam gerektiğini ve nasıl bir yönetici olmam gerektiğini anlatıyorsun. Kişiselleştiren tarafın kim olduğu bence gayet açık.

Bundan sonrasında aynı tartışmayı uzatmanın kimseye bir faydası yok. İyi günler

matt

Bronz Üye
Benim forumum benim kurallarım demedi ama ima ettiği için gözümden düşen sarı yaprak gibiydi ve sonbaharda bahanesi değildi.

Zeynep

Altın Üye
IMG_2854.jpg

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@Zeynep
Hemşerilerinin yanına geldim 🤣
Dağın eteğine yerleşmişler buralar çok güzel 😁

Üst Alt