Açıklamanız için teşekkürler, öncelikle bana sevgili diye hitap etmeyin. Hoşlanmam böyle samimiyetsiz hitaplardan Nyc. demeniz yeterli.
İkinci olarak hep yanlış yerlerden yakalamışsınız; ben forumu hayatınızın merkezine koyun demedim. Bahsettiğim şahsın da çok yoğun bir iş hayatı vardı ama hani bir laf var ya ne dip var ne baş o hesap. Özel hayatınızı tabiki bilmiyorum zaten kast etmek istediğim: foruma yönelik bir karakteristik çizgi çizmemeniz. Burada hiç sevmediğiniz insanlar da olabilir ama eğer site sahibiyseniz 'bende bir bireyim' deme lüksünüz bir tık daha az olmalı. Yani Admin nobody daha orta çizgide ve farklı bi tavırda olmalı (kişisel görüşüm) Sevmediğiniz bir insanın ya da atıyorum siyasi açıdan hiç size uymayan bir insanın da offline olma durumunu bi ölçüde dikkate almalısınız diye düşünüyorum. Tabii forumun büyümesi adına Psinoza'nın kast ettiği şekilde bir hedefiniz yoksa o zaman diyorum ki zaman kaybı zaten ne diye uğraşasınız? herkes giriyor yazıyor, yazılanlar okunuyor. Teknik bir soruna da denk gelmedim hiç. Bir akış düzeni yok ki sistem görünümü ne diye güçlensin. Ne bir etkinlik var ne ben de buradayımı hissettiren bi site sahibi.Ben de diyorum ki ne gereği var o zaman.
Bakın ben çok beğeniyorum burayı. Var olan forumlar açısından şu an en beğendiğim yer kişisel olarak ama ya hep bu çizgide kalın ya da şu an konusunu açtığınız gibi zamanınızı boşa harcayacağınız işlere girişmeyin bence. Şimdi siz mesela diyorsunuz ki ben böyle samimiyim ama 3 kişi anlar bu frekansınızı. Sizden daha çöp biri de alır eline bir din ya da siyaset kitabı kitleleri arkasından sürükler var yani görüyoruz karakter olarak vasatın teki hatta karaktersizin teki olup yüzlerce insanı yöneten şahıslar .Cemal olarak samimi ve düzgün bir insan olabilirsiniz fakat forumunuzu da bu bireysellikte götürecekseniz bireysel olmayan girişimler zaman kaybı bana göre.
Ne görüş yazsınlar ki insanlar bu konuya ne beklersin şahsen?
Nyc, bence burada yönetim anlayışını eleştirmekten ziyade, benim nasıl biri olmam gerektiğine dair kişisel bir beklentini anlatıyorsun.
Ben forum sahibiyim ama üyelere sürekli ilgi göstermek, herkesle birebir ilgilenmek veya herkesi memnun etmek gibi bir misyon yüklemedim kendime. Burayı kurarken en büyük hedeflerimizden biri; insanların yönetimin sürekli yönlendirmediği, keyfi müdahalelerin olmadığı ve olabildiğince özgür bir ortam oluşturmaktı. Bu yüzden yönetimin geri planda kaldığı bir düzeni bilinçli olarak tercih ediyoruz.
Benim önceliğim; forumun adil yönetilmesi, teknik olarak sorunsuz çalışması ve uzun yıllar ayakta kalmasıdır. Kalan kısmı ise insanların birbirleriyle oluşturduğu topluluk kültürüdür.
Elbette sen daha görünür ve daha sosyal bir yönetici modeli bekliyor olabilirsin. Buna saygı duyarım. Ancak bu, benim yönetim anlayışımın yanlış olduğu anlamına gelmez; sadece beklentilerimizin farklı olduğunu gösterir.