Benim ki şartlara uygun değilDün bir akım başladı bizim orda herkes Kara kalem portresini paylaştı dd benim ki daha çok siyah beyaz nostoljik gibi oldu ve evet akımı burda da başlatıyorum inşallah ayak uydurursunuz d
Ekli dosyayı görüntüle 19771
Benim ki şartlara uygun değilDün bir akım başladı bizim orda herkes Kara kalem portresini paylaştı dd benim ki daha çok siyah beyaz nostoljik gibi oldu ve evet akımı burda da başlatıyorum inşallah ayak uydurursunuz d
Ekli dosyayı görüntüle 19771
Sus yazma sayfa geride kalacak 🤣🤣🤣Benim ki şartlara uygun değil
Hani göremedik🫤Akın akın akımlardayız
Biz gördük 🤓Hani göremedik🫤
Tabiki hayır herkes dedim ama 🤦🏻Biz gördük 🤓
Kızlara idi sanki akım
kolay gelsin, hayırlısı olsun.
ben bu ortamı seviyorum. nyc yukarıda bahsetmiş nobody tok esnaf gibi takılıyor. yadırgamıyorum doğrusu. bir beklentisi olmadığındandır, olabilir.
arılarda bal yapar...kimin yiyeceğini hesap etmeksizin. ya da birileri yesin yiyebilsin diye değil. hayatı buradan ibaret değil, hobi olarak bile bakıyorum dese* kendi açısından ayırdığı zamana bir değer atfeder. doğrusu o da bizlik bir durum değil...Beklenti olmayan bir yere yazılım geliştirmek zaman kaybı değil mi
Zamanının kıymetini bilmeli beklentisi yoksa.
Gereksiz ya da tutarsız mı diyeyim.
Sitenin en eleştirilebilir yanı başta siz olmak üzere sergilenen başı boşluluk.Özgür ortam kısmını yanlış bir tanımlamaya sokuyorsunuz.
İletişiminiz çok kötü. Kaba ve usturupsuz demiyorum; kötü. Tanıdığım başarılı site sahiplerinin ortak özelliği üye aktivasyonlarına ve iletişim sıklığına dikkat etmeleriydi hatta en başarılı bulduğum bir admin sizin de burçtaşınızdı. Her üyenin profiline girer,selam yazar, online olmayı bıraktıklarında etiketleyip merak ettiğini belirtirdi. Üstelik bu kişi özel hayatında son derece egolu biriydi. Siz özel hayat kimliğinizi forumdaki kimliğiniz ile de eşitliyorsunuz. Ne bir yeni gelen üye ile doğru dürüst muhabbet kurduğunuzu gördüm ne de bir tanesinin doğum gününü kutladığınızı. 'Siz' derken genel ekibinizi de kast ediyorum. Genel bi 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası hakim.Süreyya hariç elbette. Arkadaşım olduğu için değil gerçek bir görüş olduğu için belirtiyorum bunu. Sitenizi geliştirmek istiyorsanız ağırlıklı yatırım önceliği bu değil diye düşünüyorum.
Gereksiz ya da tutarsız mı diyeyim.
Sitenin en eleştirilebilir yanı başta siz olmak üzere sergilenen başı boşluluk.Özgür ortam kısmını yanlış bir tanımlamaya sokuyorsunuz.
İletişiminiz çok kötü. Kaba ve usturupsuz demiyorum; kötü. Tanıdığım başarılı site sahiplerinin ortak özelliği üye aktivasyonlarına ve iletişim sıklığına dikkat etmeleriydi hatta en başarılı bulduğum bir admin sizin de burçtaşınızdı. Her üyenin profiline girer,selam yazar, online olmayı bıraktıklarında etiketleyip merak ettiğini belirtirdi. Üstelik bu kişi özel hayatında son derece egolu biriydi. Siz özel hayat kimliğinizi forumdaki kimliğiniz ile de eşitliyorsunuz. Ne bir yeni gelen üye ile doğru dürüst muhabbet kurduğunuzu gördüm ne de bir tanesinin doğum gününü kutladığınızı. 'Siz' derken genel ekibinizi de kast ediyorum. Genel bi 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası hakim.Süreyya hariç elbette. Arkadaşım olduğu için değil gerçek bir görüş olduğu için belirtiyorum bunu. Sitenizi geliştirmek istiyorsanız ağırlıklı yatırım önceliği bu değil diye düşünüyorum.
Hosuna gider.Tesekkürler fikrini bizimle paylastigin icin sevgili @Nyctophilia, seninle bundan sonra bizzat daha yakindan ilgilenecegim, üyelerimizin isteklerini her zaman dikkate alir ve uygulamaya çaba gösteririz.
Bende aksine burada daha özgür kendi halimizde takılabildiğimiz zamanları seviyorum.Gereksiz ya da tutarsız mı diyeyim.
Muratin huyu.Bende aksine burada daha özgür kendi halimizde takılabildiğimiz zamanları seviyorum.
Bağzı konularda sohbete dalıyoruz mesela normalde sorun ama hoşgörülüyoruz gibi
Senin hiç bir şeyi beğenmeyişini sevmiyorum
En azından kötüleri yazarken iyi bir şeyleri de yaz yahu valla tavayla kovalarım seni tefal 6x 🍳
HıhımMuratin huyu.
Ama var ya...
O sert kabugunun altinda tanidigim en ponçik en sevilmeye layik en tatlis insan saklaniyor.
Canim benim.
Bu da sizin görüşünüz sevgili @Nyctophilia. Saygı duyuyorum.
Maalesef hayatım sadece forum yönetmekten ibaret değil. Eğer öyle olsaydı, emin olun profilinize uğrar, bir çay ısmarlar, halinizi hatırınızı sorardım.
Forumun açıldığı ilk iki üç yıl toplulukla çok daha fazla etkileşim içerisindeydim. Ancak zamanla hem sorumluluklarım arttı hem de forumun teknik tarafı çok daha fazla vakit almaya başladı.
Benim de forum dışında bir hayatım, işim ve sorumluluklarım var.
Bu nedenle foruma ayırabildiğim zamanın büyük kısmını sunucunun sorunsuz çalışması, teknik sorunların giderilmesi, güvenlik, geliştirme ve sistemin sağlıklı şekilde devam etmesi gibi çoğu kullanıcının görmediği işlere harcıyorum.
Bunun yanında fırsat buldukça konulara katılıyor, yorum yapıyor ve yeni tartışmalar açmaya da devam ediyorum.
İletişim konusuna gelirsek; yönetimdeki diğer arkadaşlardan bağımsız olarak kendi adıma, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Elbette bunu yeterli bulabilirsiniz ya da bulmayabilirsiniz. Bu tamamen sizin değerlendirmenizdir ve buna saygı duyarım.
"Özel hayatınızdaki kimliğiniz ile forumdaki kimliğinizi eşitliyorsunuz." kısmı ise dikkatimi çekti. Özel hayatımla ilgili herhangi bir bilginiz olmadığını düşündüğüm için bu sonuca nasıl vardığınızı gerçekten merak ettim. Bunu biraz açabilirseniz, o konu hakkında da sağlıklı bir şekilde konuşabiliriz.
Son olarak, "Genel bir 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası var." tespitinize kısmen katılıyorum. Çünkü forumu kurarken amaçlarımızdan biri, insanların sürekli yönetimin yönlendirmesine ihtiyaç duymadan kendi sohbetlerini ve tartışmalarını özgürce oluşturabildiği bir ortam meydana getirmekti. Elbette bu, yönetimin ilgisiz olduğu anlamına gelmiyor; sadece topluluğun kendi dinamiğiyle yaşayabilmesini önemsiyoruz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.