Kürt Kedisi

Gümüş Üye
Ee ama kimse akıma ayak uydurmuyir küserim valla 🤦🏻

Frenk

Elmas Üye
Evet evet gittim baktım cinsiyet ayrımı yokmuş neden öyle kaldıysa aklımda

Nyctophilia

Gümüş Üye
Gereksiz ya da tutarsız mı diyeyim.
Sitenin en eleştirilebilir yanı başta siz olmak üzere sergilenen başı boşluluk.Özgür ortam kısmını yanlış bir tanımlamaya sokuyorsunuz.
İletişiminiz çok kötü. Kaba ve usturupsuz demiyorum; kötü. Tanıdığım başarılı site sahiplerinin ortak özelliği üye aktivasyonlarına ve iletişim sıklığına dikkat etmeleriydi hatta en başarılı bulduğum bir admin sizin de burçtaşınızdı. Her üyenin profiline girer,selam yazar, online olmayı bıraktıklarında etiketleyip merak ettiğini belirtirdi. Üstelik bu kişi özel hayatında son derece egolu biriydi. Siz özel hayat kimliğinizi forumdaki kimliğiniz ile de eşitliyorsunuz. Ne bir yeni gelen üye ile doğru dürüst muhabbet kurduğunuzu gördüm ne de bir tanesinin doğum gününü kutladığınızı. 'Siz' derken genel ekibinizi de kast ediyorum. Genel bi 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası hakim.Süreyya hariç elbette. Arkadaşım olduğu için değil gerçek bir görüş olduğu için belirtiyorum bunu. Sitenizi geliştirmek istiyorsanız ağırlıklı yatırım önceliği bu değil diye düşünüyorum.

Psinoza

Gümüş Üye
kolay gelsin, hayırlısı olsun.
ben bu ortamı seviyorum. nyc yukarıda bahsetmiş nobody tok esnaf gibi takılıyor. yadırgamıyorum doğrusu. bir beklentisi olmadığındandır, olabilir.

Nyctophilia

Gümüş Üye
kolay gelsin, hayırlısı olsun.
ben bu ortamı seviyorum. nyc yukarıda bahsetmiş nobody tok esnaf gibi takılıyor. yadırgamıyorum doğrusu. bir beklentisi olmadığındandır, olabilir.

Beklenti olmayan bir yere yazılım geliştirmek zaman kaybı değil mi
Zamanının kıymetini bilmeli beklentisi yoksa.

Psinoza

Gümüş Üye
Beklenti olmayan bir yere yazılım geliştirmek zaman kaybı değil mi
Zamanının kıymetini bilmeli beklentisi yoksa.
arılarda bal yapar...kimin yiyeceğini hesap etmeksizin. ya da birileri yesin yiyebilsin diye değil. hayatı buradan ibaret değil, hobi olarak bile bakıyorum dese* kendi açısından ayırdığı zamana bir değer atfeder. doğrusu o da bizlik bir durum değil...

Nobody

Teknik Admin
Sitenin en eleştirilebilir yanı başta siz olmak üzere sergilenen başı boşluluk.Özgür ortam kısmını yanlış bir tanımlamaya sokuyorsunuz.
İletişiminiz çok kötü. Kaba ve usturupsuz demiyorum; kötü. Tanıdığım başarılı site sahiplerinin ortak özelliği üye aktivasyonlarına ve iletişim sıklığına dikkat etmeleriydi hatta en başarılı bulduğum bir admin sizin de burçtaşınızdı. Her üyenin profiline girer,selam yazar, online olmayı bıraktıklarında etiketleyip merak ettiğini belirtirdi. Üstelik bu kişi özel hayatında son derece egolu biriydi. Siz özel hayat kimliğinizi forumdaki kimliğiniz ile de eşitliyorsunuz. Ne bir yeni gelen üye ile doğru dürüst muhabbet kurduğunuzu gördüm ne de bir tanesinin doğum gününü kutladığınızı. 'Siz' derken genel ekibinizi de kast ediyorum. Genel bi 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası hakim.Süreyya hariç elbette. Arkadaşım olduğu için değil gerçek bir görüş olduğu için belirtiyorum bunu. Sitenizi geliştirmek istiyorsanız ağırlıklı yatırım önceliği bu değil diye düşünüyorum.

Bu da sizin görüşünüz sevgili @Nyctophilia. Saygı duyuyorum.

Maalesef hayatım sadece forum yönetmekten ibaret değil. Eğer öyle olsaydı, emin olun profilinize uğrar, bir çay ısmarlar, halinizi hatırınızı sorardım.
Forumun açıldığı ilk iki üç yıl toplulukla çok daha fazla etkileşim içerisindeydim. Ancak zamanla hem sorumluluklarım arttı hem de forumun teknik tarafı çok daha fazla vakit almaya başladı.
Benim de forum dışında bir hayatım, işim ve sorumluluklarım var.
Bu nedenle foruma ayırabildiğim zamanın büyük kısmını sunucunun sorunsuz çalışması, teknik sorunların giderilmesi, güvenlik, geliştirme ve sistemin sağlıklı şekilde devam etmesi gibi çoğu kullanıcının görmediği işlere harcıyorum.
Bunun yanında fırsat buldukça konulara katılıyor, yorum yapıyor ve yeni tartışmalar açmaya da devam ediyorum.
İletişim konusuna gelirsek; yönetimdeki diğer arkadaşlardan bağımsız olarak kendi adıma, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Elbette bunu yeterli bulabilirsiniz ya da bulmayabilirsiniz. Bu tamamen sizin değerlendirmenizdir ve buna saygı duyarım.

"Özel hayatınızdaki kimliğiniz ile forumdaki kimliğinizi eşitliyorsunuz." kısmı ise dikkatimi çekti. Özel hayatımla ilgili herhangi bir bilginiz olmadığını düşündüğüm için bu sonuca nasıl vardığınızı gerçekten merak ettim. Bunu biraz açabilirseniz, o konu hakkında da sağlıklı bir şekilde konuşabiliriz.

Son olarak, "Genel bir 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası var." tespitinize kısmen katılıyorum. Çünkü forumu kurarken amaçlarımızdan biri, insanların sürekli yönetimin yönlendirmesine ihtiyaç duymadan kendi sohbetlerini ve tartışmalarını özgürce oluşturabildiği bir ortam meydana getirmekti. Elbette bu, yönetimin ilgisiz olduğu anlamına gelmiyor; sadece topluluğun kendi dinamiğiyle yaşayabilmesini önemsiyoruz.

Küboo

🎈
Board Admin

Tesekkürler fikrini bizimle paylastigin icin sevgili @Nyctophilia, seninle bundan sonra bizzat daha yakindan ilgilenecegim, üyelerimizin isteklerini her zaman dikkate alir ve uygulamaya çaba gösteririz.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bende aksine burada daha özgür kendi halimizde takılabildiğimiz zamanları seviyorum.

Bağzı konularda sohbete dalıyoruz mesela normalde sorun ama hoşgörülüyoruz gibi
Senin hiç bir şeyi beğenmeyişini sevmiyorum

En azından kötüleri yazarken iyi bir şeyleri de yaz yahu valla tavayla kovalarım seni tefal 6x 🍳

Süreyya

Süper Mod
Bende aksine burada daha özgür kendi halimizde takılabildiğimiz zamanları seviyorum.

Bağzı konularda sohbete dalıyoruz mesela normalde sorun ama hoşgörülüyoruz gibi
Senin hiç bir şeyi beğenmeyişini sevmiyorum

En azından kötüleri yazarken iyi bir şeyleri de yaz yahu valla tavayla kovalarım seni tefal 6x 🍳
Muratin huyu.
Ama var ya...
O sert kabugunun altinda tanidigim en ponçik en sevilmeye layik en tatlis insan saklaniyor.
Canim benim.

Nyctophilia

Gümüş Üye
Bu da sizin görüşünüz sevgili @Nyctophilia. Saygı duyuyorum.

Maalesef hayatım sadece forum yönetmekten ibaret değil. Eğer öyle olsaydı, emin olun profilinize uğrar, bir çay ısmarlar, halinizi hatırınızı sorardım.
Forumun açıldığı ilk iki üç yıl toplulukla çok daha fazla etkileşim içerisindeydim. Ancak zamanla hem sorumluluklarım arttı hem de forumun teknik tarafı çok daha fazla vakit almaya başladı.
Benim de forum dışında bir hayatım, işim ve sorumluluklarım var.
Bu nedenle foruma ayırabildiğim zamanın büyük kısmını sunucunun sorunsuz çalışması, teknik sorunların giderilmesi, güvenlik, geliştirme ve sistemin sağlıklı şekilde devam etmesi gibi çoğu kullanıcının görmediği işlere harcıyorum.
Bunun yanında fırsat buldukça konulara katılıyor, yorum yapıyor ve yeni tartışmalar açmaya da devam ediyorum.
İletişim konusuna gelirsek; yönetimdeki diğer arkadaşlardan bağımsız olarak kendi adıma, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Elbette bunu yeterli bulabilirsiniz ya da bulmayabilirsiniz. Bu tamamen sizin değerlendirmenizdir ve buna saygı duyarım.

"Özel hayatınızdaki kimliğiniz ile forumdaki kimliğinizi eşitliyorsunuz." kısmı ise dikkatimi çekti. Özel hayatımla ilgili herhangi bir bilginiz olmadığını düşündüğüm için bu sonuca nasıl vardığınızı gerçekten merak ettim. Bunu biraz açabilirseniz, o konu hakkında da sağlıklı bir şekilde konuşabiliriz.

Son olarak, "Genel bir 'ne halimiz varsa görüyoruz' aurası var." tespitinize kısmen katılıyorum. Çünkü forumu kurarken amaçlarımızdan biri, insanların sürekli yönetimin yönlendirmesine ihtiyaç duymadan kendi sohbetlerini ve tartışmalarını özgürce oluşturabildiği bir ortam meydana getirmekti. Elbette bu, yönetimin ilgisiz olduğu anlamına gelmiyor; sadece topluluğun kendi dinamiğiyle yaşayabilmesini önemsiyoruz.

Açıklamanız için teşekkürler, öncelikle bana sevgili diye hitap etmeyin. Hoşlanmam böyle samimiyetsiz hitaplardan Nyc. demeniz yeterli.
İkinci olarak hep yanlış yerlerden yakalamışsınız; ben forumu hayatınızın merkezine koyun demedim. Bahsettiğim şahsın da çok yoğun bir iş hayatı vardı ama hani bir laf var ya ne dip var ne baş o hesap. Özel hayatınızı tabiki bilmiyorum zaten kast etmek istediğim: foruma yönelik bir karakteristik çizgi çizmemeniz. Burada hiç sevmediğiniz insanlar da olabilir ama eğer site sahibiyseniz 'bende bir bireyim' deme lüksünüz bir tık daha az olmalı. Yani Admin nobody daha orta çizgide ve farklı bi tavırda olmalı (kişisel görüşüm) Sevmediğiniz bir insanın ya da atıyorum siyasi açıdan hiç size uymayan bir insanın da offline olma durumunu bi ölçüde dikkate almalısınız diye düşünüyorum. Tabii forumun büyümesi adına Psinoza'nın kast ettiği şekilde bir hedefiniz yoksa o zaman diyorum ki zaman kaybı zaten ne diye uğraşasınız? herkes giriyor yazıyor, yazılanlar okunuyor. Teknik bir soruna da denk gelmedim hiç. Bir akış düzeni yok ki sistem görünümü ne diye güçlensin. Ne bir etkinlik var ne ben de buradayımı hissettiren bi site sahibi.Ben de diyorum ki ne gereği var o zaman.
Bakın ben çok beğeniyorum burayı. Var olan forumlar açısından şu an en beğendiğim yer kişisel olarak ama ya hep bu çizgide kalın ya da şu an konusunu açtığınız gibi zamanınızı boşa harcayacağınız işlere girişmeyin bence. Şimdi siz mesela diyorsunuz ki ben böyle samimiyim ama 3 kişi anlar bu frekansınızı. Sizden daha çöp biri de alır eline bir din ya da siyaset kitabı kitleleri arkasından sürükler var yani görüyoruz karakter olarak vasatın teki hatta karaktersizin teki olup yüzlerce insanı yöneten şahıslar .Cemal olarak samimi ve düzgün bir insan olabilirsiniz fakat forumunuzu da bu bireysellikte götürecekseniz bireysel olmayan girişimler zaman kaybı bana göre.
Ne görüş yazsınlar ki insanlar bu konuya ne beklersin şahsen?

Üst Alt