senin uyku vaktin geldi.....Of ne ara buraya taşındık? Güneş görmüyor hiç sevmedim hfhfhd
senin uyku vaktin geldi.....Of ne ara buraya taşındık? Güneş görmüyor hiç sevmedim hfhfhd
Evet güzellik uykusuna yatma vaktim dd haydin sevbaş 😘senin uyku vaktin geldi.....
Hee öyle anladımYok değilim 😁 kışın çok gelirdik oralara
parasız erkeği artık annesi bile sevmiyor :l@Mephobia niye güldünnnn
bu devran böyle artık. cemiyette cenazede kabeye giderken umrede. her yerde para geçer. parası yoksa çükü bile kalkmaz adamın...parasız erkeği artık annesi bile sevmiyor :l
ne öneriyorsun psicim?bu devran böyle artık. cemiyette cenazede kabeye giderken umrede. her yerde para geçer. parası yoksa çükü bile kalkmaz adamın...
akılsızdan akıl dilemek bu. bir önerim yok çünki ben de parasızım. bu düzlemde öneriyi parasal olarak bir sorunu olmayandan almak lazım...ne öneriyorsun psicim?
hayır, para konusunda sıkıntım yok, kaldırma konusunda .p vinç mi çağırırsın n'aparsın bilmiyorum ama bi çözüm bulmalıyız..akılsızdan akıl dilemek bu. bir önerim yok çünki ben de parasızım. bu düzlemde öneriyi parasal olarak bir sorunu olmayandan almak lazım...
Su ornegi cikaran adamin anlina vurayim be abi. Nasil bir anne nefreti varmis.parasız erkeği artık annesi bile sevmiyor :l
just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?Su ornegi cikaran adamin anlina vurayim be abi. Nasil bir anne nefreti varmis.
Parayla niye sevsin evladini?
Metres mi anne? Birakin bu ornekleri yav
Yok senle alakasi yok aslinda ben genel anlamda bu cumleye kiziyorum.just a little "irony" , neden gerçek anlamda aldın ki?
Bu saatte ne derdin var:)
Peki olmasın da :)Derdim oldugundan dinlemiyorum ki, bu sarkiyi seviyorum :)
Heaparasız erkeği artık annesi bile sevmiyor :l
pp 'n çok havalı diye şeettim xd
Canın sağ olsunpp 'n çok havalı diye şeettim xd
hepimiz öleceğiz, en azından bir anlamı olsunCanın sağ olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.