Ayyy arada geliyorum oraya,kim bilir karşılaştık belkide .) Kasım da yine oralarda olacağım. Güzel şehir Münih, bira festivaline katılmıştım muazzam eğlenceli .)Evet canim
Ayyy arada geliyorum oraya,kim bilir karşılaştık belkide .) Kasım da yine oralarda olacağım. Güzel şehir Münih, bira festivaline katılmıştım muazzam eğlenceli .)Evet canim
Birçok ülkeden daha uygun İtalya. İnşallah paran olur gidersin sevgili biggie (çok amiiiğğn) :))))bunların olması için önce paramın olması lazım asduahıdsj teşekkür ederiim
amiiiiiiiiiiiin, çok teşekkür ederim 🤓Birçok ülkeden daha uygun İtalya. İnşallah paran olur gidersin sevgili biggie (çok amiiiğğn) :))))
Bence Roma tarihi dokusuyla hiçbir şehirle kıyaslanamaz :)Vatikana hayran oldum .İstanbul'un güzelliği de başka tabii.
O tarafından bakarsak elbette çok haklısın ama ben yine de çok hayranlıkla gezdim. İstanbul İstanbul olalı hiç görmediiiii böyle kedeeerrr. )))))) ay şarkıyı açıp dinleyelim mi ?Farklı yerlerden bakmak diyelim öyleyse.
Kolezyum diye bugün hayranlıkla izlediğimiz yerin zamanında en acımasız dövüşlerin yapıldığı yer olduğunuda biliyorsunuzdur elbette.
İnsanoğlu her dönemde bir felaket yaratıp bırakmış, bizde asırlar sonra hayran hayran bakıyoruz işte. Garip geliyor.
Yine de canım İstanbul :)
O tarafından bakarsak elbette çok haklısın ama ben yine de çok hayranlıkla gezdim. İstanbul İstanbul olalı hiç görmediiiii böyle kedeeerrr. )))))) ay şarkıyı açıp dinleyelim mi ?
Ayyy arada geliyorum oraya,kim bilir karşılaştık belkide .) Kasım da yine oralarda olacağım. Güzel şehir Münih, bira festivaline katılmıştım muazzam eğlenceli .)
hayat gerçekten güzel mi![]()
Ben tesadüf rastlamıştım festivale ve merak edip daldım kalabalığa (iyi ki) .. Yöresel kıyafetler ,danslar muazzam güzellikte.)alkol alınan bölümlere girmedim :))) tekrar rastlamak isterim. Uygun olursak kahve içmeyi çok isterim Cat . Haberlesiriz :*bira festivali..... nerden bakarsan, münihin tiklim tiklim olup yollar da zil zurna sarhoslarin dolastigi iki hafta... oralara yaklasmiyorum o dönemlerde 😁
Ama evet cok hos sehir, bir daha geldiginde bi kahve icmeliyiz :)
doğruBilmem, icinde cicek acmiyor sa saray da yasasan güzel olmaz... 🚬
Ben tesadüf rastlamıştım festivale ve merak edip daldım kalabalığa (iyi ki) .. Yöresel kıyafetler ,danslar muazzam güzellikte.)alkol alınan bölümlere girmedim :))) tekrar rastlamak isterim. Uygun olursak kahve içmeyi çok isterim Cat . Haberlesiriz :*
onore oldum bu güzel mesajın ile. yavaş yavaş üstüne gidiyoz, bakalım ne olacakBence senin oldugun her yer güzeldir ama icindeki karamsarligi bir söküp atmak gerek
Sağlam çıkamazsın dediler .)))))))))Iyi ki girmemissin 😁
tabiki haberleselim :*
taciz kaynaklı mıSağlam çıkamazsın dediler .)))))))))
Hayır taciz olayları olmuyormuş ama çok sarhoş oluyorlarmış.taciz kaynaklı mı
bizim burada hem sarhoş hem de tacizci oluyorlar daHayır taciz olayları olmuyormuş ama çok sarhoş oluyorlarmış.
selam tadını cıkar sevgili @Lavinia havalar bi güzel bi kötü iyiyken değerlendirmek lazımm
Hayır taciz olayları olmuyormuş ama çok sarhoş oluyorlarmış.
bizim burada hem sarhoş hem de tacizci oluyorlar da
İnsan nasıl girip çıkanı hissetmeyecek kadar sarhoş olabiliyortacizin babasi oluyor ama herkes sarhos kimse hissetmiyor 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.