The

Bronz Üye
Bence Roma tarihi dokusuyla hiçbir şehirle kıyaslanamaz :)Vatikana hayran oldum .İstanbul'un güzelliği de başka tabii.

Farklı yerlerden bakmak diyelim öyleyse.
Kolezyum diye bugün hayranlıkla izlediğimiz yerin zamanında en acımasız dövüşlerin yapıldığı yer olduğunuda biliyorsunuzdur elbette.
İnsanoğlu her dönemde bir felaket yaratıp bırakmış, bizde asırlar sonra hayran hayran bakıyoruz işte. Garip geliyor.
Yine de canım İstanbul :)

velevki

🎈
Altın Üye
Farklı yerlerden bakmak diyelim öyleyse.
Kolezyum diye bugün hayranlıkla izlediğimiz yerin zamanında en acımasız dövüşlerin yapıldığı yer olduğunuda biliyorsunuzdur elbette.
İnsanoğlu her dönemde bir felaket yaratıp bırakmış, bizde asırlar sonra hayran hayran bakıyoruz işte. Garip geliyor.
Yine de canım İstanbul :)
O tarafından bakarsak elbette çok haklısın ama ben yine de çok hayranlıkla gezdim. İstanbul İstanbul olalı hiç görmediiiii böyle kedeeerrr. )))))) ay şarkıyı açıp dinleyelim mi ?

CaT

🎈
Board Admin
Ayyy arada geliyorum oraya,kim bilir karşılaştık belkide .) Kasım da yine oralarda olacağım. Güzel şehir Münih, bira festivaline katılmıştım muazzam eğlenceli .)

bira festivali..... nerden bakarsan, münihin tiklim tiklim olup yollar da zil zurna sarhoslarin dolastigi iki hafta... oralara yaklasmiyorum o dönemlerde 😁

Ama evet cok hos sehir, bir daha geldiginde bi kahve icmeliyiz :)

velevki

🎈
Altın Üye
bira festivali..... nerden bakarsan, münihin tiklim tiklim olup yollar da zil zurna sarhoslarin dolastigi iki hafta... oralara yaklasmiyorum o dönemlerde 😁

Ama evet cok hos sehir, bir daha geldiginde bi kahve icmeliyiz :)
Ben tesadüf rastlamıştım festivale ve merak edip daldım kalabalığa (iyi ki) .. Yöresel kıyafetler ,danslar muazzam güzellikte.)alkol alınan bölümlere girmedim :))) tekrar rastlamak isterim. Uygun olursak kahve içmeyi çok isterim Cat . Haberlesiriz :*

• Öpücük
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Ben tesadüf rastlamıştım festivale ve merak edip daldım kalabalığa (iyi ki) .. Yöresel kıyafetler ,danslar muazzam güzellikte.)alkol alınan bölümlere girmedim :))) tekrar rastlamak isterim. Uygun olursak kahve içmeyi çok isterim Cat . Haberlesiriz :*

Iyi ki girmemissin 😁
tabiki haberleselim :*

Nobody

Teknik Admin
IMG_62138108574557c5859d.jpg

Mevsimin ilk vapur seferinden selamlar @Nobody jsjdjds
selam tadını cıkar sevgili @Lavinia havalar bi güzel bi kötü iyiyken değerlendirmek lazımm

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Üst Alt