Nasılsın @Chen yorgunluğunu atmak için neler yapıyorsun 😴
Bir kahve iyi gelebilir istersen yanına bir film ya da kitap ve sessizlik
Ama ben olsam kendimi dışarı atardım ve beni mutlu edecek şeylerle daha çok yorulurdum. O zaman yorgunluk daha tatlı gelecek çiçeğim
Bedenin mi yorgun ruhun mu?Hiçbiri dinlendirmiyor son zamanlarda ansızın uykum geliyor sanırım beynim kendini korumaya alıyor 🚬
Bedenin mi yorgun ruhun mu?
Bedensel olan çabuk geçer, ruha şifa zor çiçeğim ❤️İkisi de ama ruhum çok önde 🥲
Niye gecikiyorsun Hıı?here I m.. biraz geç oldu sanırım ama idare ediver
İkisi de ama ruhum çok önde 🥲
Meditasyon öneriyorum yada nefes calismalari, nefes calismalari yorgunluga birebir ama süreklilik iyi geliyoe
Evet sanırım iyi gelir birde dua , nefes darlığım arttı son günlerde teşekkür ederim @CaT cim 😚
Ben de sana tesekkür ederim gittim serum taktirdim baya ayitlastim suan biraz daha iyim😘
@CaT tatilin nasil gidior : )) arada haberler ver : )
Hattalandim muttafayatiyom sabah serum yedim, simdi biraz daha iyiyim bakalim insallah diyorumm haftaya bomba gibi tadini cikarcammm🤣
kiyamamm canimm yaa, cok gecmis olsun kuzum..
Vardir bunda da bir hayir.. biliosun demi ?Ben hep öyle düsünürüm..
iyilestigin zaman , bulundugun sehrin altini üstüne getirirsin : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.