EvetAcıyordurda o şimdi
EvetAcıyordurda o şimdi
Bütün köylüyü sığdıracak araban var mıOrman kaçmıyor da gün değerlendirmesi diyelim
Otobüs şoförü müsün seeen? Turlara pikniklere götüren
O kadar tıklatılır mı? 3 kere yeter baktın tık yok... Yarın yine tıklat@Neşe Palamudu sanırım benim ruh ölmüş, 8buçuk kez tıklattım banamısın demedi 😕
Onu kendime bende sordum cevabı arıyorum hala@Neşe Palamudu senin pazar pazar bu saatte işin ne ?
Sen öyle san............Biz kendi aramızda hırlaşıp dururken, sen ablanın başını mı okşuyorsun evlat 🤠
Ne güzel uyandık 💙
![]()
senin gözün değiyor....... insan bir nazar emojisi koyar.......Hic degismiyorsun..kas mi yaptin?
iyiyim tatlım, sen nasılsın bakalım........canım nasılsın
ben de iyiyim çiçeyim, teşekkür ederimiyiyim tatlım, sen nasılsın bakalım........
asdjsksşsdf hala gerçekliğine inanamıyorum........ rabbim ihtiyacı olanın kapısını çaldırıyor 🙏sjfhsdf güzel bir hafta sonu geçirince, bunun senin yüzüne yansıyışı............
timothee chalamentin şeftalilerine bir gönderme yapmıştım....... anlayanlar ne ala insanlar 🙏Cilgin sorulara epey hazırlikli goruyorsunuz hocamm. Bugun kimbilir kac ciftin derdine derman olacaksinizz
Bu arada gozlukleriniz cok uyumu olmuş
kapıyı açık bırakayım da bir de çalmak ile vakit kaybı...............asdjsksşsdf hala gerçekliğine inanamıyorum........ rabbim ihtiyacı olanın kapısını çaldırıyor 🙏
degmez korkma..senin gözün değiyor....... insan bir nazar emojisi koyar.......
23 :35
Gassal izliyorum
Tamam oldu 😀😀Lütfen spoiler verme, ben daha izlemedim yeni sezonunu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.