İnşallah biggie inşallah.umarım gidip görebilirim
İnşallah biggie inşallah.umarım gidip görebilirim
nerede ikamet etmektesiniz ülke olarak? yanlış anlaşılma olmasın, vize kolaylığı var mı diye merak ettim.İnşallah biggie inşallah.
Türkiye'de yaşıyorum ben :) yeşil pasaportluyum. Ama İtalya vize konusunda sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum ya da Fransa üzerinden gidebilirsin.nerede ikamet etmektesiniz ülke olarak? yanlış anlaşılma olmasın, vize kolaylığı var mı diye merak ettim.
bunların olması için önce paramın olması lazım asduahıdsj teşekkür ederiimTürkiye'de yaşıyorum ben :) yeşil pasaportluyum. Ama İtalya vize konusunda sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum ya da Fransa üzerinden gidebilirsin.
Birçok ülkeden daha uygun İtalya. İnşallah paran olur gidersin sevgili biggie (çok amiiiğğn) :))))bunların olması için önce paramın olması lazım asduahıdsj teşekkür ederiim
amiiiiiiiiiiiin, çok teşekkür ederim 🤓Birçok ülkeden daha uygun İtalya. İnşallah paran olur gidersin sevgili biggie (çok amiiiğğn) :))))
Bence Roma tarihi dokusuyla hiçbir şehirle kıyaslanamaz :)Vatikana hayran oldum .İstanbul'un güzelliği de başka tabii.
O tarafından bakarsak elbette çok haklısın ama ben yine de çok hayranlıkla gezdim. İstanbul İstanbul olalı hiç görmediiiii böyle kedeeerrr. )))))) ay şarkıyı açıp dinleyelim mi ?Farklı yerlerden bakmak diyelim öyleyse.
Kolezyum diye bugün hayranlıkla izlediğimiz yerin zamanında en acımasız dövüşlerin yapıldığı yer olduğunuda biliyorsunuzdur elbette.
İnsanoğlu her dönemde bir felaket yaratıp bırakmış, bizde asırlar sonra hayran hayran bakıyoruz işte. Garip geliyor.
Yine de canım İstanbul :)
O tarafından bakarsak elbette çok haklısın ama ben yine de çok hayranlıkla gezdim. İstanbul İstanbul olalı hiç görmediiiii böyle kedeeerrr. )))))) ay şarkıyı açıp dinleyelim mi ?
Sen hiç sıkılacak birine benzemiyordunsıkılmakla meşgulum..
Entarin ala benziyor şeftalin bala benziyorgünaydın herkese, haftanın ilk gününe serin bir sabah koşusu ile başladıktan hemen sonra protein şeykimi yudumlarken forumdaki mesaime (sexolog) başlıyorum 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 17090
İçin dışın aşk dolsun inşDegismis miyim?
Aaa asktandir.p
Siz neden degisme ihtiyaci hisettiniz acaba?
bana çok seksüel bir şey gibi geldi buİçin dışın aşk dolsun inş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.