velevki

🎈
Altın Üye
nerede ikamet etmektesiniz ülke olarak? yanlış anlaşılma olmasın, vize kolaylığı var mı diye merak ettim.
Türkiye'de yaşıyorum ben :) yeşil pasaportluyum. Ama İtalya vize konusunda sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum ya da Fransa üzerinden gidebilirsin.

The

Bronz Üye
Bence Roma tarihi dokusuyla hiçbir şehirle kıyaslanamaz :)Vatikana hayran oldum .İstanbul'un güzelliği de başka tabii.

Farklı yerlerden bakmak diyelim öyleyse.
Kolezyum diye bugün hayranlıkla izlediğimiz yerin zamanında en acımasız dövüşlerin yapıldığı yer olduğunuda biliyorsunuzdur elbette.
İnsanoğlu her dönemde bir felaket yaratıp bırakmış, bizde asırlar sonra hayran hayran bakıyoruz işte. Garip geliyor.
Yine de canım İstanbul :)

velevki

🎈
Altın Üye
Farklı yerlerden bakmak diyelim öyleyse.
Kolezyum diye bugün hayranlıkla izlediğimiz yerin zamanında en acımasız dövüşlerin yapıldığı yer olduğunuda biliyorsunuzdur elbette.
İnsanoğlu her dönemde bir felaket yaratıp bırakmış, bizde asırlar sonra hayran hayran bakıyoruz işte. Garip geliyor.
Yine de canım İstanbul :)
O tarafından bakarsak elbette çok haklısın ama ben yine de çok hayranlıkla gezdim. İstanbul İstanbul olalı hiç görmediiiii böyle kedeeerrr. )))))) ay şarkıyı açıp dinleyelim mi ?

Üst Alt