Bana güzel bi Spotify list atan olur mu
Ful hareketli müzzük istiyorum
Ful hareketli müzzük istiyorum
bunu beğendim, bir de need your love biraz hoşuma gitti diğer parçaların çoğunu biliyorum.
Bak sende bunu bi dene mesela;
Beğenmiyor değilim ya ama şarkı, film, müzik gibi şeylerde çok zor beğenirim aslına bakarsan her konuda zor beğeniyorum şöyle bir düşündüm de alskjdsajldsajlkİyi bari beğendiğin olmuş :)
dinlerim şimdi
Anladım :) sende paylaşsaydın bakardım bende listene bu arada güzelmiş şarkı teşekkür ederim.Beğenmiyor değilim ya ama şarkı, film, müzik gibi şeylerde çok zor beğenirim aslına bakarsan her konuda zor beğeniyorum şöyle bir düşündüm de alskjdsajldsajlk
Rica ederim.Anladım :) sende paylaşsaydın bakardım bende listene bu arada güzelmiş şarkı teşekkür ederim.
Evet her telden var :)Rica ederim.
Paylaşayım ama benim listelerim karman çorman hiç düzeni yok ve çoğu şarkıyı eklemedim bile bazılarını hatırlayıp ekledim... Liste hazırlamaya bile üşeniyorum çoğu listem yarım yamalak......
https://open.spotify.com/user/pepty0?si=74326cad4a6d4f92
O zaman benim listeme bakarken bayağı bi iş çıkacak sana... Ah bu ben.Evet her telden var :)
ben çok severim liste hazırlamayı unutmadan beğendiklerimi eklerim hemen.
Akşama doğru bakarım detaylıca.O zaman benim listeme bakarken bayağı bi iş çıkacak sana... Ah bu ben.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.