Yani olduğu kadar...
Evlilik bu inişli çıkışlı bi olay.
sabir sagduyu hosgoru alttan alma ayakta tuttuğunu düşünüyorum...
Yani olduğu kadar...
Evlilik bu inişli çıkışlı bi olay.
sabir sagduyu hosgoru alttan alma ayakta tuttuğunu düşünüyorum...
eniste üzmesin seni ..
ama pzerse buraya gel , güldürürüz biz seni : )
Boya kovası gibi 😋![]()
Şelale yapmak için 1 kova yetermi 🤣 sıcak sıcak yeni çıktı :)
kendisi tek oğlan baska bi erkek kardesi yok .
tek kiz kardesi var .
Bazi konularda kendisini cagiriyorlar ...
Ufak tefek bi şeyler bu sebeblerden cikiyor .... tamam da ben napabilirim ☺
ben iyiyim . Elimden geldiği kadar onunla ilgilenen biriyim... her konuda .belki naz yapiordur.
Belki gercekten stress altindadir.
umarim cabuk gecer bu durumlar , sen üzülme olur mu . 🧸
Gücü hamile kadına mı yetiyor?is stresini benden çıkartıyor.
Akraba ile olan mevzularini ben den çıkartıyor. bu son günlerde... 😃
Onun kisi bi kac günlük geçici bir durum.Gücü hamile kadına mı yetiyor?
Sana yaşattığı üzüntü de bikaç günde geçiyor mu?Onun kisi bi kac günlük geçici bir durum.
Evet bir buket cicek ve bi hediyeSana yaşattığı üzüntü de bikaç günde geçiyor mu?
Düzelir baba olmak düzeltir belkiBen doğurduğum gün düzeltecekmiş.
Yani hatalarini ve kendisini .
😀
inşallah.Düzelir baba olmak düzeltir belki
Üni mezunu olması sorumluluk bilincini artırmıyor ki Anası demiş o yapmış kendi başına ne yapılır bilmiyor adam olur da seni yaşlandırır haniAslında klasik bi aile yapısı var .
Kabuğundan çıkmamış
Cevre pek yok.
Kendi içlerinde oturup kalkmislar yemis icmisler .
Yani kültür bakimindan eksiklik var.
sofra kültürü olsun.
bi davete misafirliğe gidilecek olsun.
Mesela önemli fikirleri hep ben veriyorum. Isterim ben demeden yapsin . Ama demesemde tümden unutuyor . Halbuki okumus birisi üniv mezunu
Zaten ben alıştırdım biraz .Üni mezunu olması sorumluluk bilincini artırmıyor ki Anası demiş o yapmış kendi başına ne yapılır bilmiyor adam olur da seni yaşlandırır hani
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.