Valla yüklenmedim
@İ love you nun attiği paylaşım miydi canım@Chen bi konu vardi ünlü erkekleri paylasiyorduk onu bulamadim ben
yabancı ünlülerin resmi@İ love you nun attiği paylaşım miydi canım
Ünlü resimleri mi neydi başlığın adı @İ love you konu başlığı neydi
Sanirim öyle @İ love youyabancı ünlülerin resmi
yerli ünlülerin resmi @nunu bunu diyor heralde
Valla anlamadım konu ne 🤣yabancı ünlülerin resmi
yerli ünlülerin resmi @nunu bunu diyor heralde
bana mevzu var denddiiiiValla yüklenmedim
Mevzu nasıl bu hale geldi 🤣🤣🤣
ben iyiyim yaa yoğun bir günden sonra biraz şekerleme yaptım kendime geldimyorgun.. yılgın.. ama iyiyim .. sen nasılsın @leblebitozu
Mevzumuz spor tek derdimiz sağlıklı olmak.bana mevzu var denddiiii
koşuya beni de alsanıza yaa ben severim hafif ritim koşmayı yürümeyi 🤭Mevzumuz spor tek derdimiz sağlıklı olmak.
🤣🤣🤣
Tamam yarın yürüyüşe çık ve adım sayarını veya kaç saat yürüdüğünü bizimle paylaş çok keyifli oluyor 🤗koşuya beni de alsanıza yaa ben severim hafif ritim koşmayı yürümeyi 🤭
yarın sabah bi kaç saat kadar boşum aslında evet mantıklı. tamam yapacağım 🤗🤗Tamam yarın yürüyüşe çık ve adım sayarını veya kaç saat yürüdüğünü bizimle paylaş çok keyifli oluyor 🤗
Mal lan bunlar.
Ya sen niye böyle programları özellikle seçiyorsun? 🙂 Rusya'da da vardı öyle bir program, denk gelmiştim bir kere barda. Adam sevgilisi ile gelmiş ben ereksiyon olamıyorum sevgilimle beraber olamıyorum diye. Adamın canlı yayında, küçüğünün boyunu filan ölçmüşlerdi. Ne küfür etmiştim o gün.
Mal lan bunlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.