Niye ruhun daralıyor senin ya hiç mi hobin, farklı uğraşın yok 

Nunucugum , yolculuk yapıyorum şuan vakit geçmiyor,yol bitmiyor.. iyiyim sen nasılsın?
Ay yolculuk olayında çok zorlanıyorumNunucugum , yolculuk yapıyorum şuan vakit geçmiyor,yol bitmiyor.. iyiyim sen nasılsın?
Ben de uzun yollarda zorlanıyorum çok, uyuşuyor her yerim, agresifleşiyorum:$ Duydum o diziyi ama izlemek nasip olmadı, sarmadıysa ben de hiç izlemeyeyim. Pazar günü bahar gelir mi sence ?.)Ay yolculuk olayında çok zorlanıyorum
Araba tutuyor beni gerçi büyük otobüslerde tutmaz
İyi yolculuklar dilerim ☺️
Ben nolsun bildiğin gibi bi dizi başladım sthepen king kitabından diye heyecanlandım ama pek sarmadı
The mist benim izlediğimBen de uzun yollarda zorlanıyorum çok, uyuşuyor her yerim, agresifleşiyorum:$ Duydum o diziyi ama izlemek nasip olmadı, sarmadıysa ben de hiç izlemeyeyim. Pazar günü bahar gelir mi sence ?.)
5 saattir yoldayım, 3 saatim kaldı.. eve varınca akşama kadar pert yatarım. Hatta mümkünse pazar gecesine kadar uyumak isterim .))The mist benim izlediğim
Sanki diziye daha önce başlayıp sıkıldım hisside var gibi
Uyuşma ayaklar şişiyor falan çok sıkıntılı çok mu uzun yolculuk kaç saatin kaldı
Valla inşallah ya ister istemez gerginiz sanırım 🥺
Oy mu vereceksin ona mı gidiyorsun yoksa5 saattir yoldayım, 3 saatim kaldı.. eve varınca akşama kadar pert yatarım. Hatta mümkünse pazar gecesine kadar uyumak isterim .))
Sürücü iseniz dikkat edin yol da uykunuz gelmesin .)Ben de uzun yollarda zorlanıyorum çok, uyuşuyor her yerim, agresifleşiyorum:$ Duydum o diziyi ama izlemek nasip olmadı, sarmadıysa ben de hiç izlemeyeyim. Pazar günü bahar gelir mi sence ?.)
Hiyaaa! direksiyon başında forumlasmak hiç benlik bir hareket değil beyefendi :) otobüsteyim.Sürücü iseniz dikkat edin yol da uykunuz gelmesin .)
Ay bi an endişe ettim heHiyaaa! direksiyon başında forumlasmak hiç benlik bir hareket değil beyefendi :) otobüsteyim.
Otobüsle de yol çekilmez ya siz de haklısınız .) Ben hiç uyuyamam otobüs yolculuğun da .(Hiyaaa! direksiyon başında forumlasmak hiç benlik bir hareket değil beyefendi :) otobüsteyim.
Evime dönüyorum.. Depremden sonra hiç şehir dışına çıkmadım,biraz hava değişikliği yapmak istedim iyi de geldi. (Ankara)Oy mu vereceksin ona mı gidiyorsun yoksa
Bayada uzun yolmuş 🥺
Otobüsle de yol çekilmez ya siz de haklısınız .) Ben hiç uyuyamam otobüs yolculuğun da .(
Dönüyorum :)Ankaramıza hoşgelin öyle ise .)
Estağfurullah :) hoş buldum yinedeAnkaradan dönüyorsunJeton köşeli kusura bakma 😂
Bende bir an şaşırdımEvime dönüyorum.. Depremden sonra hiç şehir dışına çıkmadım,biraz hava değişikliği yapmak istedim iyi de geldi. (Ankara)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.