ayıldı ayıldı chdhdhdAha hortladı
Yarın akşam olur olur hafta sonu olur ne zaman istersen artıkYarın olabilir sanırım hatta şu an bile olabilir askljhdajksd bilmiyorum ki siz ne zamanlar burdasınız , şifre filan sende alabilirsin bana atabilirsin.
helva ?
Dedim ya zahmet olmaz ise sen al radyo bilgilerini, hazır olsun burda ne zaman siz olursanız yada ne zaman isterseniz akşam saatlerinden sonra hemen alırız yaYarın akşam olur olur hafta sonu olur ne zaman istersen artık
Versin şimdi yapalım yiğidim sen iste@HolySpectre uyanınca @tekmiyek e şifre verir misin taze yayıncımız kendisi güzel yayınları var
Yoo ben alamam şifre şifredir gmxmxDedim ya zahmet olmaz ise sen al radyo bilgilerini, hazır olsun burda ne zaman siz olursanız yada ne zaman isterseniz akşam saatlerinden sonra hemen alırız ya
Uyuyordur ya kıyamamVersin şimdi yapalım yiğidim sen iste![]()
Tamam @HolySpectre verirse , yayın alalım ne zaman istersenizYoo ben alamam şifre şifredir gmxmx
ne yapmak istersin bu konuyu helva kazanına yatiralım cbcbxbBen şerbet mi taşıyacağım...🔪🚬
Helvaya dökeceksin şerbeti ya helva şerbetini yaniBen şerbet mi taşıyacağım...🔪🚬
mezar taşıma yazılmasını istedigım şeyi allahtan daha önce belirttim (((:Ne kötü kalplisin arkandan helvanı verenler yiğitler var burda..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.