Sağdan dönünce hemen Sol da buldum. Baktım kapı açık daldım hemen..@CipraLex forumu nasıl buldun nfkdks girebilmişsin bu defa
Bana imzalatti sistem mfkdSağdan dönünce hemen Sol da buldum. Baktım kapı açık daldım hemen..
Bu arada iki sözleşme imzalattılar okumadım ama inşallah nacizane vücudum üzerinde hak talep etmemişlerdir..![]()
Hangisinden başlıyoruz..Bana imzalatti sistem mfkd
Her girişte bir organ birakıyoruz buraya
Gönlünden kopandan başlaHangisinden başlıyoruz..Bak bu möhim..
Duruma göre sözleşmenin feshini isteyebilirim..
![]()
Öhmm tamam uygun bir yerden başlarız efenim..Gönlünden kopandan başla
Amacı ölmekse daha kesin ve acisiz yollar düşünmeli
Ölmek için zehirlenmediyse bunun yanıtını bilmiyorum heyecan aramış olabilir bişiler deniyordur bakiyim ölecek miyim diye
Tahmin ettim... Ben de ifşalamamBen birini biliyorumda, simdi ifsalamayayim küser![]()
Tahmin ettim... Ben de ifşalamam
Burayada yagsa yav
Şimdiden başladınız he .dO kadar sicak ki gölgem bile isyan ediyor
Esmiyoer abi diyo esmiyor!
![]()
Beni tanimadigin icin yazdan ne kadar nefret ettigimi ve Pluviofili oldugumu bilmiyorsun. Bir yer de ben kış adamıyım diye de anlattim. Norvec vs ksknsjdjŞimdiden başladınız he .d
Kış olur yaz gelsin, yaz olur kış gelsin.
.d
Aynı ben.Beni tanimadigin icin yazdan ne kadar nefret ettigimi ve Pluviofili oldugumu bilmiyorsun. Bir yer de ben kış adamıyım diye de anlattim. Norvec vs ksknsjdj
Yaz mevsimi sevilir mi ya? Sevenin kendisine saygisi yoktur ajdjjdj
Sicak, sinek, nem, ter hijyenik degil. Ayrica hastalik tasiyan bocekler vs
Nefret ederim
Evet ben de anlattim. D yaz mevsimini sevmeyinAynı ben.
Bu tarzda bir konuşmayı ben de yapmıştım .d
işte kışı, yağmuru, yapmur sonrası kokuyu, karı savunan adam gibi adam.Beni tanimadigin icin yazdan ne kadar nefret ettigimi ve Pluviofili oldugumu bilmiyorsun. Bir yer de ben kış adamıyım diye de anlattim. Norvec vs ksknsjdj
Yaz mevsimi sevilir mi ya? Sevenin kendisine saygisi yoktur ajdjjdj
Sicak, sinek, nem, ter hijyenik degil. Ayrica hastalik tasiyan bocekler vs
Nefret ederim
Eyw hacimişte kışı, yağmuru, yapmur sonrası kokuyu, karı savunan adam gibi adam.
oyum sana kral.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.