ben keyifçiyim valla , misafirim olun gelindavetiye herkese açık
![]()
Yenge hanim bizi dövmesin, ben ona yetisemem bi vurdumu oturtur
ben keyifçiyim valla , misafirim olun gelindavetiye herkese açık
![]()
@Serçe hanım bahsettiğiniz omuz böyle mi oluyordu?
https://www.forumsal.org/konu/ata-tohumu.8207/Bir haftadır çilek araştırıyorum, en sonunda dağ çileği ekicem bu gidişleilk Amerikalılar yetiştirmeye başlamış falan
hangi çileğe baksam hibrit çıkıyor
![]()
@Süreyya amman süreyya ammaan süreyya ammaan süreyya gözünü seveyim;
View: https://www.youtube.com/watch?v=pzAz8Jale3o
Bomba gibi Küboo cumm@Süreyya senin orda havalar nasiiil?
Bomba gibi Küboo cumm
Günesli,..milde 21 Grad
Tam Wohlfühlwetter
Koordinat veriyim mi?@CipraLex evinden mi aldıralım seni?
Ahh ahh işler güçler beni benden aldı bu aralar..@CipraLex yine nerdesin yaaaaaaaaa forumun enerjine ihtiyacı var gökyüzüne kocaman F harfi yansıtıyorum Forumsal ın acil ihtiyacı var sana
bu ara yataktan zor çıkıyorum bünye yaşlandı artık sanırım..Sen beşte kalkıyordun eskiden @CipraLex
Beni buna inandiramazsın @CipraLex senin tükenmez bir enerjin varbu ara yataktan zor çıkıyorum bünye yaşlandı artık sanırım..![]()
Beni buna inandiramazsın @CipraLex senin tükenmez bir enerjin var
Yaparsın seeeennntamam tamam enerji tavanda işte vakit bulamıyorum bu aralar pek. Diğer şeylerin peşinde koşturmaktan. Bir de cidden bu aralar işler yoğun. Şuan depodayım gece 11 de arayıp sabah ofise gelme depoya git dediler. Ofiste ki işler kaldı. Eşek kafam iki cihazım kalmıştı bakılacak yarın rahat rahat bakarım diye bıraktım. Şimdi yarın o iki cihaz olur 5 - 6 cihaz..
![]()
Gelince görür. Görez mi? @Küboo ses verrrrr
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.