Yer misin? İçilecek şeyleri yiyor musun?Olur olur yeriz akşam yayına iyi olur...
Yer misin? İçilecek şeyleri yiyor musun?Olur olur yeriz akşam yayına iyi olur...
Yer misin? İçilecek şeyleri yiyor musun?
Karton çantadaki şey senin adama hediyen miOrijinal samuray tören elbisesiymiş. 32bin dolara müzayededen almış.
Adam bizden 100dolar/ürün indirim istiyor bunu gösterirken de şov yapıyor. Alırsın indirimi.
![]()
Yok ya onlara ait. Farketseydim onu isterdim hediye olarak koleksiyonumaKarton çantadaki şey senin adama hediyen mi
Eee yancilari da yollarsin diye mesajı önceden verdik...
O fotoğrafın ekran fotoğrafını alarak boyutunu küçültebilirsiniz@Chen hanım fotoğraf yüklemeye çalıştım ama sitenin kapasitesi kaldırmıyor tlf çektiği fotoğrafları![]()
Eee yancilari da yollarsin diye mesajı önceden verdik...
O fotoğrafın ekran fotoğrafını alarak boyutunu küçültebilirsiniz
bu forumda herkes teknik destek beO fotoğrafın ekran fotoğrafını alarak boyutunu küçültebilirsiniz
yabancı türkandır belkiTürkan şoraya benziyor
![]()
O zaman TÜRKan olmaz amayabancı türkandır belki
KAN grubuna göre mi değerlendirilmeli peki ?O zaman TÜRKan olmaz ama
Olabilir kanatmak lazım. Kanatmadan bilemeyizKAN grubuna göre mi değerlendirilmeli peki ?
illegal olsada hiç ayık değilmişsin gibime geliyor valla aldka
En son ne zaman ictigimi hatirlamiyorum, kesin annem bana hamileyken ictin.. yemin edebilirim ama kanitlayamam djjsjss cünki seninle ayni fikirdeyim 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.