Biraz gez dolaş istersen içeride bakalım beğenecek misinOlabiliyormuş um oldurana bakmalı:))
Biraz gez dolaş istersen içeride bakalım beğenecek misinOlabiliyormuş um oldurana bakmalı:))
Ben hala yine aliyorum @HolySpectre kurcalıyor bir şeyler sanirim kfkdBazen alıyorum bende :/
Çözemedim bakalım bakicizBiraz gez dolaş istersen içeride bakalım beğenecek misin
Azmettiğinde çözeceksin benceÇözemedim bakalım bakiciz
:))Azmettiğinde çözeceksin bence
Yeter fazla konuşmayın mı diyor acabaBen hala yine aliyorum @HolySpectre kurcalıyor bir şeyler sanirim kfkd
Daha hızlı ve konforlu kullanabilmemiz için tadilat yapıyor süper MariomuzYeter fazla konuşmayın mı diyor acaba![]()
Çerezlerinizi silin düzelecek, ben uğraştığım için ara ara böyle uyarılar alabilirsiniz.Bazen alıyorum bende :/
Çerezleri sildiğimiz menüyü bir bulursamÇerezlerinizi silin düzelecek, ben uğraştığım için ara ara böyle uyarılar alabilirsiniz.
Geçmişi sil kısımıÇerezleri sildiğimiz menüyü bir bulursam
Bu unutkanlık eyi değil yaşlandık mı nedir![]()
Aha buldum Chrome/ayarlar/gizlilik güvenlik/ tarama verilerini temizle burdan sildimGeçmişi sil kısımı
Hoş mu geldinizEeee sonra ne olmuş
Vakit bulamadım. :)@Çetin e ne yaptınız ya adam kendi halindeydi onu da mi harcadık kim yüklendi bu adama
Dinleme dinleme yokmuş gibi davran ayy hiç çekemiyorum ben böyle şeyleri ya dersini sevgilisine anlatsın ona ballı böcekli sana bütün zehri derdini aktarıyorToksik ilişkisini anlatıyo. Bana sabır dileyin..Ekli dosyayı görüntüle 7041
Ayrıldıkları dönemde şunları engellemek lazım jxksjsDinleme dinleme yokmuş gibi davran ayy hiç çekemiyorum ben böyle şeyleri ya dersini sevgilisine anlatsın ona ballı böcekli sana bütün zehri derdini aktarıyor
Hayır Bi de onca kavga dövüş sonrası ayrılamıyorlar da🚬Ayrıldıkları dönemde şunları engellemek lazım jxksjs
Bu sefer bu ilişkiyi kesinlikle bitirmen lazım diye 63817382 saat laf anlatıyosun sonra bi bakıyosun tekrar başlamışlar biz barıştık diyoHayır Bi de onca kavga dövüş sonrası ayrılamıyorlar da🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.