Hangisi güzel senceBabalarıda kahvede diyordur, benim oğlum var
Bence sağdaki güzel.Hangisi güzel sence
Büşralar güzel mi olurBence sağdaki güzel.
Kız olsa büşra olurmuş
%90 ı evet güzel olur.Büşralar güzel mi olur
Büşra değil. Demek ki çirkinim :ağla:%90 ı evet güzel olur.
Senin adın ne
Bir tek büşralar güzel demedim ki.Büşra değil. Demek ki çirkinim :ağla:
İsmine göre mi güzel kızlar?Bir tek büşralar güzel demedim ki.
Adını öğrenirsen güzel çirkin olduğunu söylerim
Bugün bir vidyo izledim 2043 te aşk ilişkileri diye tıpkı uyuşturucu madde alışverişi gibi kadına sessizce yaklaşıp orijinal kadınsın değil mi değişen parçan yok mu diyor. Kadın da nasıl yani diyince doğuştan mı kadınsın sonradan oldun diyor :))Kapanmadi saklaniyoz, malum azinligiz artik, talepte cok naza cekiyoruz.
Tek problem talep sadece kadinlardan degil artik ahsk
Bugün bir vidyo izledim 2043 te aşk ilişkileri diye tıpkı uyuşturucu madde alışverişi gibi kadına sessizce yaklaşıp orijinal kadınsın değil mi değişen parçan yok mu diyor. Kadın da nasıl yani diyince doğuştan mı kadınsın sonradan oldun diyor :))
Çok haklı buldum seni erkekleri arama ile bulamayacağız![]()
Kapanmadi saklaniyoz, malum azinligiz artik, talepte cok naza cekiyoruz.
Tek problem talep sadece kadinlardan degil artik ahsk
Zaman kötü kdhdjjdjshs
Bu şey ne zaman biter acaba?Vallaha durum ic açıcı değil , zamaninda analara pudrali bebek bezlerini oglunuza baglamayin bak ostrojen deposu dedik, sen benim ogluma top olacak demeye mi getiriyon diyolardi.
Ciddi ciddi hormon aktivisti olmustuk KATÜ de 😂
Lazlar bizi kovaladi sonra iste.
Vel hasil evladina bok konduramayanlar once bu oglan köse oldu dediler, sonra ne oldugunu kendide bilemediler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.