Kızlar Müjde Erkekler Kapandı

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Vallaha durum ic açıcı değil , zamaninda analara pudrali bebek bezlerini oglunuza baglamayin bak ostrojen deposu dedik, sen benim ogluma top olacak demeye mi getiriyon diyolardi.

Ciddi ciddi hormon aktivisti olmustuk KATÜ de 😂

Lazlar bizi kovaladi sonra iste.

Vel hasil evladina bok konduramayanlar once bu oglan köse oldu dediler, sonra ne oldugunu kendileride bilemediler.
Kadınlar erkek olsun. Kim çocuk doğuracak

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Bu şey ne zaman biter acaba?
Yakından tanıdığım bir arkadaşım da aylarca kızla flörtleşti ama var ya nasıl cilveli ben kendimi sorguluyorum o derece. Sonra tabi flörtü ilerletince don çıktı mertlik bozuldu nasıl güldük ama çok üzüldük

Bitmeyecek artacak. Gerek bilgiye ulasim hizi, gerek gidalar, gerek ozentiler, gerekte gerek dedigimiz hersey mumkun ve kolay ulasilabilir artik

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Gerçek erkeği nerde bulcaz

Onlar kapışıldı artık 😆

Son zamanlarda trendmiş, kadinlar kocalarina kelepce aliyorlar, fantezi degil ha arkadas bulusmasi ayagina kacmasin diye eve zincirliyorlar ahsk

Tabi bu geyik inanmayalim bole seylere, ancak durum pekte farkli değil

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Koca koca adamlar, komiklik olsun diye başlarını örtüyorlar. Bakın bu "komiklik olsun diye" yapılabilecek bir şey.

Ama arka fonda çalan şarkının sözlerini dudaklarını kıpırdataran söylüyormuş gibi yapmak yavşaklıktır. Yumuşsklıktır. Böyle insana kız verilmez sözüne güvenilmez.

Sabah sabah sinirlerim oynadı.
İzlememiştim okuyunca bi izleyeyim dedim 3 sn sonra durdurdum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Haha
Tepkiler: Eru

Eru

Platin Üye
İzlememiştim okuyunca bi izleyeyim dedim 3 sn sonra durdurdum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Başkasının yerine utanma duygusu.
Nerde görsem tanırım. :)

Üst Alt