bilmiyom öyle diyollaa... @Fluffy 'e sormak lazım nerden, neyi baz alınarak çıktı bu konuÖyle miymis?
bilmiyom öyle diyollaa... @Fluffy 'e sormak lazım nerden, neyi baz alınarak çıktı bu konuÖyle miymis?
özür dilerim ben bu yorumu atlamışım askldsajkd
1 can hakkı veriyoruz. o da Türkiye şartlarında evden bakkala kadar gidip gelmelik. öncesi ve sonrası için garanti edemiyoruz. detaylı bilgi için 50 euro abonelik ücreti atabilirisniz
Soralimbilmiyom öyle diyollaa... @Fluffy 'e sormak lazım nerden, neyi baz alınarak çıktı bu konu
tam 50 euroluk gif'i sen nasıl buldun ya ? laksdsa tamam ücret konusunu hallettiğimize göre zaman içerisinde bana gösterdiğin ve güveni baz alarak seni de koruma kalkanı içerisine alabiliriz. sen sadece kendin olmaya devam et klsadjkjasd
cevabı bulunca beni de şeyap. aydınlatSoralim
forumun google kadını yemin ediyorum. bişi arıyorsan arama butonu yerine cat'e danışınBen biliyorum ama o yorumunu nasil bulacagim onu bilmiyorumm
Allahim bu kadar tevazu.djjdjdcevabı bulunca beni de şeyap. aydınlat
ben bi çay koyim bariAllahim bu kadar tevazu.djjdjd
Koy bakalimben bi çay koyim bari
Çünküsü öylesin ok?bilmiyom öyle diyollaa... @Fluffy 'e sormak lazım nerden, neyi baz alınarak çıktı bu konu
Kalkanınız sağ olsun forumlar var olsuntam 50 euroluk gif'i sen nasıl buldun ya ? laksdsa tamam ücret konusunu hallettiğimize göre zaman içerisinde bana gösterdiğin ve güveni baz alarak seni de koruma kalkanı içerisine alabiliriz. sen sadece kendin olmaya devam et klsadjkjasd
cümlemizin kalkanına tuz hn. eksik olmayınKalkanınız sağ olsun forumlar var olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.