hayır yaa çözdüm tek tek.....Soruları next next diye geçersen olacağı bu işte.![]()
hayır yaa çözdüm tek tek.....Soruları next next diye geçersen olacağı bu işte.![]()
Ziya?hayır yaa çözdüm tek tek.....
Kapattığım sekmeyi geri açtımAynı cevapları nasıl verdin? Ben asla veremem.
Göz alıcı beyazlık gibi, sekme açıcı zekanızla yapıyorsunuz bu işiKapattığım sekmeyi geri açtım
Beceriksiz olabiliriz ama salak değil![]()
addammmmmmmmmmsen ne zaman desteğe ihtiyacın olursa bana yaz kanks
seni sahipsiz sananın boynuna tasmayı takarız......................
ben o ara kendi masaüstüme geçtim. özel bi progrma var sansür, belirli bir alanı alma vs gibi opsiyona sahip. ondan aldım 1 sn'deaddammmmmmmmmm
kanks hangi ara ekran görüntüsü aldın ben onu göremedim kaçırdım yalnız hjgfhj
dikkat ettiyseniz ben mantık insanıyım zatennGöz alıcı beyazlık gibi, sekme açıcı zekanızla yapıyorsunuz bu işi
resmen sihirbazlık gibiydiiii...ben o ara kendi masaüstüme geçtim. özel bi progrma var sansür, belirli bir alanı alma vs gibi opsiyona sahip. ondan aldım 1 sn'de
shareX adlı program kanks. indirip kullanabilirsin. çok hoşuna gidecek.resmen sihirbazlık gibiydiiii...
Etmedimdikkat ettiyseniz ben mantık insanıyım zatenn![]()
kesin gider kanks.. ama ben üşenirim.. bayramdan beri bi instagram eğitimini tamalayamadım kim gidip program indirip kurcak .s.s üşenirim bi kere .s.sshareX adlı program kanks. indirip kullanabilirsin. çok hoşuna gidecek.
nan o kadar ekran görüntüsü attım taa anydesk bağlantıları kurdurdum, insan emeğe saygı der incelerEtmedimKulağıma küpe olsun bi dahakine dikkat ederim
gelirken pc'ni getir bakarız istersenkesin gider kanks.. ama ben üşenirim.. bayramdan beri bi instagram eğitimini tamalayamadım kim gidip program indirip kurcak .s.s üşenirim bi kere .s.s
Sen hesaba saygı duymadın amanan o kadar ekran görüntüsü attım taa anydesk bağlantıları kurdurdum, insan emeğe saygı der inceler![]()
olabilir mi öle bişi lütfen olsun çünküügelirken pc'ni getir bakarız istersen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.