nasıı saygı duymadım yaaSen hesaba saygı duymadın ama
Cahit Arf gibi hesap yaptım o kadar !!
o kadar etkilendim ve gaza geldim ki alacağımı merak ettim

nasıı saygı duymadım yaaSen hesaba saygı duymadın ama
Cahit Arf gibi hesap yaptım o kadar !!
telle vakit geçmeyebilir kanks ama sen bilirsin tabii. akşamları ben pc'de olabilirim sıkılma ynaımdaolabilir mi öle bişi lütfen olsun çünküü
ama taşıması zor gelebilir .s.s neyse deeğrlendircem bu fikri
sana her gelişimdi pc tablet getirmem pekiii hgjdfjk
Yazmıştım zaten senin payına düşen 1,73₺ diye çıkartma işlemi bile yaptım seninkini genel toplamdan çıkarttım bize kalacak parayı bulmak için. Okumadın tabii.nasıı saygı duymadım yaa(((
o kadar etkilendim ve gaza geldim ki alacağımı merak ettimsölesen ölürdün çünküüü
![]()
telle vakit geçmeyebilir kanks ama sen bilirsin tabii. akşamları ben pc'de olabilirim sıkılma ynaımda
bu kadar büyük şeyi nasıl atladın aksdjjadsana sölemeyi unuttum ben sende kalmıcam kanks hgdghf
sen böle yazınca hakkaten çok belli oldu di mi okumadığım hggfhkYazmıştım zaten senin payına düşen 1,73₺ diye çıkartma işlemi bile yaptım seninkini genel toplamdan çıkarttım bize kalacak parayı bulmak için. Okumadın tabii.
bu kadar büyük şeyi nasıl atladın aksdjjad
nerde kalcan peki
İtiraf için teşekkürler! 300milyar usd gelirse alırsınsen böle yazınca hakkaten çok belli oldu di mi okumadığım hggfhk
ama alabilcek miyim kalan kısmı onu söle![]()
olum bende bedavaya kalırsın. yemek bile bedava nan. ona para mı vercen bi de ?otelde kanks![]()
gelir mi dersinİtiraf için teşekkürler! 300milyar usd gelirse alırsın
olm deme nan şöle şeyler zaten param yokolum bende bedavaya kalırsın. yemek bile bedava nan. ona para mı vercen bi de ?
Gelir gider dengesini kurmak önemli olan. Gelirden fazlasını harcama. Biriktirdiğinden kalanı harca, harcadığından kalanı biriktirmek bi işe yaramaz. YTD!!gelir mi dersin![]()
tmm kanks. gündüz müsait bi aralıkta bunu yatıralım masaya. seviliyorsun iyi geceler kanksolm deme nan şöle şeyler zaten param yok
bu konuyu özel bi konuşalım senle![]()
hocam ben fakirim yaa fakfakir ruhum fakir param yokGelir gider dengesini kurmak önemli olan. Gelirden fazlasını harcama. Biriktirdiğinden kalanı harca, harcadığından kalanı biriktirmek bi işe yaramaz. YTD!!
tamam kanks saolasın sana da iyi geceler 💋tmm kanks. gündüz müsait bi aralıkta bunu yatıralım masaya. seviliyorsun iyi geceler kanks![]()
Hocam ruhlar aleminde değilizkihocam ben fakirim yaa fakfakir ruhum fakir param yok((
maddi alemde de fakirim hocam neden anlamıyosunnHocam ruhlar aleminde değilizki![]()
Hocam slogan belli. Kucağına oyuncak bebek alıyorsun, iyice sarıyorsun bir tekstil parçası ile. Ne verirsen elinle o gelir seninle.maddi alemde de fakirim hocam neden anlamıyosunn(((
cuma günü camide mendil açmayı planlıyorumm..
tamam attım kafaya çünkü neden atmiimmmHocam slogan belli. Kucağına oyuncak bebek alıyorsun, iyice sarıyorsun bir tekstil parçası ile. Ne verirsen elinle o gelir seninle.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.