Ne karlı dağlardayım ne arafta valla şu an evde çay içiyorum
Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanı işteNe karlı dağlardayım ne arafta valla şu an evde çay içiyorum
Normalde 18 gibi uyanıyorsun$u siralar fazla uykucuyum
Hani diyorsun ya 5 yıl önceki olay falan bende burç takıntısı var çoğu arkadaşımın lisedekiler vs burçlarını hatırlarım ama isimlerini unutabilirim.🤣🤣🤣🤣Aha yine burç mevzusu. Burcum balık yükselenim ikizler. Daha fazla söze gerek yok sanırım...![]()
Manyaklık mı? Bilemedim daha uygun bir şeyler bulunabilir. Manyaklık biraz az gelir gibi..Hani diyorsun ya 5 yıl önceki olay falan bende burç takıntısı var çoğu arkadaşımın lisedekiler vs burçlarını hatırlarım ama isimlerini unutabilirim.🤣🤣🤣🤣
Sen burcunu ve yükselenini yazdığında normal hayatında cana yakın konuşkan biri olduğunu düşünebiliyorum mesela sonrada davranıslarınla karşılaştırma şansım oluyor. Bunu ön görebilmek bana keyifli geliyor.manyaklık işte 🤣🤣🤣🤣
Bence herkesin aklında ilgisi çeken daha çok kalan bir konu vardır. Seninde vardır herhalde.. benim burçtu hala aynı değişmedi. 😅😅😅Manyaklık mı? Bilemedim daha uygun bir şeyler bulunabilir. Manyaklık biraz az gelir gibi..Lise diyosun. Ben okulun şeklini şemalini hatırlamıyorum...
![]()
Bende zar zor anlaşıyorum 🤣🤣 kuzenim ikizler çok konuskan olması ve bilmişliği beni yoruyor.İkizler varya gereksiz romantik ve tribal bi erkek olsam selam vermem Sjsjssj
Bir şeyin tamiri sökümü ile alakalı bir şeyi bir kere göster unutmam. Onun haricinde iki gün önce ne yediğimi hatırlamam. Hala arada evlilik yıldönümümü unutup düşündüğüm oluyor neydi tarih diye..Bence herkesin aklında ilgisi çeken daha çok kalan bir konu vardır. Seninde vardır herhalde.. benim burçtu hala aynı değişmedi. 😅😅😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.