S
Serçe

Evet ikizlere göre dünyayı onlar kurdu onlar yönetiyor ve bir tek onlar aşktan anlar SjsjssjBende zar zor anlaşıyorum 🤣🤣 kuzenim ikizler çok konuskan olması ve bilmişliği beni yoruyor.
Evet ikizlere göre dünyayı onlar kurdu onlar yönetiyor ve bir tek onlar aşktan anlar SjsjssjBende zar zor anlaşıyorum 🤣🤣 kuzenim ikizler çok konuskan olması ve bilmişliği beni yoruyor.
Ahaa bilmişliğim oradan geliyor demek ki. Her şey hakkında bir fikrim vardır ama yanlış ama doğru..Bende zar zor anlaşıyorum 🤣🤣 kuzenim ikizler çok konuskan olması ve bilmişliği beni yoruyor.
Siz ne anlarsınız aşktan..Evet ikizlere göre dünyayı onlar kurdu onlar yönetiyor ve bir tek onlar aşktan anlar Sjsjssj
Benim adım aşk ☺️Siz ne anlarsınız aşktan..
Aşk ne loo yenen bişi mi?![]()
Biz kocamla sevgililikle 7 yılı geçtik doğum gününü 5 mi 6 mı diye 6 yıl karıştırdım 🤣🤣🤣 kızmıyordu da napsın 🤣🤣🤣 şifre olarak kullan unutmuyorsun öyle 😁Bir şeyin tamiri sökümü ile alakalı bir şeyi bir kere göster unutmam. Onun haricinde iki gün önce ne yediğimi hatırlamam. Hala arada evlilik yıldönümümü unutup düşündüğüm oluyor neydi tarih diye..![]()
Hmm mantıklı geldi bir an bu..Erkekler işine geleni hatırlar 😒
Erkek beyni farklı çalışıyor diyor uzmanlar şuan bunu kanıtladığın için teşk ederim SjsjssjHmm mantıklı geldi bir an bu..
Tarihlerle alakalı ciddi sorunlarım var benim. Misal sene bilmem kaçta trafik kazası geçirdik. Yılını yaşımı hatırlamıyorum. Kazanın bütün detayları en ince ayrıntısına kadar var ama kaç yaşındaydım hangi yıldı yok. Bak yine kafama takıldı ne zamandı bu kaza yaa...
1998 sonrası idi o kesin. Çünkü aracımız 1998 model di.
Ne demek efenim...Erkek beyni farklı çalışıyor diyor uzmanlar şuan bunu kanıtladığın için teşk ederim Sjsjssj
Ceze yediysen yıl yıl ceza ücretlerine bak 🤣Hmm mantıklı geldi bir an bu..
Tarihlerle alakalı ciddi sorunlarım var benim. Misal sene bilmem kaçta trafik kazası geçirdik. Yılını yaşımı hatırlamıyorum. Kazanın bütün detayları en ince ayrıntısına kadar var ama kaç yaşındaydım hangi yıldı yok. Bak yine kafama takıldı ne zamandı bu kaza yaa...
1998 sonrası idi o kesin. Çünkü aracımız 1998 model di.
Arabayı ben kullanmıyodum ya. O zamanlar ehliyetim bile yoktu. Gerçi kayınpeder istanbul da ehliyet gerekli diyene kadar ben ehliyet almayı da hiç düşünmemiştim..Ceze yediysen yıl yıl ceza ücretlerine bak 🤣
Şiste mi çevirme olarak mı 😂Hayvanlardan sadece ve en çok kuzuyu seviyorum. =)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.