Niye öyle suratını belirttin minik kuş 🤔Şiste mi çevirme olarak mı 😂
Niye öyle suratını belirttin minik kuş 🤔Şiste mi çevirme olarak mı 😂
Çünkü sen bir canisin ve ben vejetaryenimNiye öyle suratını belirttin minik kuş 🤔
Canı değilim yörüğüm 😁 şimdi siz et mi yemiyonuz hayvansal gıdalar mı 🤔Çünkü sen bir canisin ve ben vejetaryenim![]()
Bu @nunu da tüttürmek için bahane arayan keşler gibi 😂Çünkü sen bir canisin ve ben vejetaryenim![]()
Sigara da içmiyorum yahu 🤣🤣Bu @nunu da tüttürmek için bahane arayan keşler gibi 😂
Sanal alemi içimizde kalanların dışa vurumu olarak yorumluyorum ben içinde kaldı tüttüremediysen demek 😁Sigara da içmiyorum yahu 🤣🤣
e napıym okuyorum cevap yazmasamda okuduğuma dair bir smile bırakıyorum.
Smile yetersizliği var bence suçsuzum.🤣
Yok be keyfine veya çok canım sıkkınsa 3 4 tane art arda yakarım, sonra 2 3 ay ağzıma sürmem.Sanal alemi içimizde kalanların dışa vurumu olarak yorumluyorum ben içinde kaldı tüttüremediysen demek 😁
Ben @Klaus u diz fetişi biliyordum ama ayaklara kadar inmiş sanırım diycem de kendi ayaklarına fetiş olmuyordu sanırım..ayak parmaklarım güzel
Ya klaus nxjxnayak parmaklarım güzel
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.