Dudağın yanindaki o Simge ney nasil yaptınşimdiden elinize sağlık
💋ྀིྀི
o da bizim sırrımız cnmDudağın yanindaki o Simge ney nasil yaptın
sende de güzel görünüyorEkli dosyayı görüntüle 20165 bende böyle görünüyor
hee çok güzel dimi
@Nobody FE tarafında yapabileceğim bir şey varsa yardım isterseniz elimden geldiğinde yardımcı olmak isterim
Teşekkür ederim. @leavemealoneşimdiden elinize sağlık
💋ྀིྀི
Teşekkür ederim sevgili @Süreyya 🤗Kolay gelsin çiçeğim.
Heycanla bekliyoruz.
Artik yeni versiyondan emekli oluruz.Kehkehkeh.
Buradaki yedekleri yeni sisteme dahil edip etmeyeceğim konusunda kararsızım ama yazılıma bunun için gerekli alt yapıyı dahil edeceğim. Yeniden başlamak daha mantıklı geliyor fakat bir yanda koskoca mazi. Bittiğinde karar vereceğim.bende ilk bi üzüldüm burası gidicek hissi kapladı sonra yeni başlangıç güzel olur belkide dedim
Merakla bekliyorum 🧿
Teşekkür ederim @Lavinia hanımBaşarılar dilerim
Ovvv yapabilir misin ki dmantıklı sevindim
ihtiyaç olursa veritabanı, vps yada backend konusunda destek atabilirim
Teşekkür ederim @Gamer, ihtiyaç olursa mutlaka haber veririm. Desteğin için ayrıca teşekkürler.mantıklı sevindim
ihtiyaç olursa veritabanı, vps yada backend konusunda destek atabilirim
kıymetli kardeşim @Mephobia saydığer kaymakam, ilçe milli eğitim başkanı ve terörle mücadeleden üstün başarı almış yetkili kardeşlerim kalabalık ortamda çok kavga olur az öz diye geldik biz burayaSelamlar, hem sıradan bir üye hem de uzun yıllardır bu işlerin içerisinde profesyonel olarak bulunan birisi olarak kendi fikir, görüş ve eleştirilerimi aktarmak isterim.
Araçlardan ziyade, amaçlara odaklanmak; kazanım elde etme bağlamında çok daha önemli ve verimli olur. Forumun güncel durumunu özellikle teknik anlamda baz aldığımızda gayet yeterli, stabil ve fresh buluyorum. Eğer; forum kültürü kapsamında geliştirmeler yapılacaksa tabi. Buradaki ayrım roadmap için en önemli kısım. Çünkü, hedef doğrultusunda bir çok farklı alt yapı kullanılabilir.
Türkiye çapında zamanının ve türünün en önemli örneği olan ForumTR hâlâ vBulletin alt yapısını kullanıyor fakat aynı zamanda da R10.NET XenFERO kullanımına ve geliştirmesine devam ediyor. Temelde bakacak olursak eğer ikisi de forum ama amaçları ve yeterlilikleri doğrultusunda tercih ettikleri alt yapılar farklı. Yani, burada vurgulamak istediğim nokta forumdaki userlara temelde veya gelişmiş düzeyde gayet yeterli bir alt yapı imkanı sağlanırken ki buna; tekrardan açılan forumsal chat odası dahil(fakat aktivite çok düşük, önce aktivite arttırılır, yetersiz gelirse eğer update sağlanır. temel perspektif bu olmalı bence), özgün bir platform geliştirme ihtiyacı güdülmüş olabilir?
Yok eğer forum değil de daha farklı reddit(SMP platformu olarak değil de tarz olarak örnekledim), circle(mobil experience) tarzı forum deneyimine yakın ama daha çok mobil ui/ux tarafında çok daha iyi sonuçlar verilebilecek özgün bir yazılım geliştirmesi düşünülüyorsa da heyecanla bekleyip, elimden geleni katmaya çalışırım bireysel olarak ihtiyaç duyulursa.
Alt yapının özgün olması isteği gayet anlaşılabilir ve güzel bir temenni ama henüz böyle bir zorunluluk veya ihtiyaç belirmemişken buna girişmek zannımca; forumdaki asıl ihtiyaçları görmezden gelerek konfor alanındaki salınıma benzetirim. Tekrar tekrar ifade etmeliyim ki " forum " teknik olarak yeterli iken etkileşim, yönetimsel, yeni üye kaydı, reklam, idare vb. gibi konularda gelişime daha muhtaç konumda.
Alıntıladığım bu özelliklerin bir çoğu aktif olarak mevcut olan veya geliştirme bağlamında insan gücüne ihtiyaç duyan özellikler. Yani, özelliklerden çok faydaya odaklanılırsa eğer bu forumun büyümemesinin hiçbir nedeni olmayacağını düşünüyorum. Fakat, önemli bir istisna olarak " Mobil " kullanım bağlamında tek ve önemli bir nedensellik sunulabilir ki; bu da düşünülen özgün platform doğrultusunda geçerli bir neden olarak görülebilir. Tam olarak ne yapılması düşünüldüğünü bilemediğim için bunu söyleyebilirim. Yani, mobil kullanım kalitesi hafife alınmayacak kadar önemli ve değerli.
Veri tabanının silinmemesi ve yeni sisteme entegre edilmesi ideal ve doğru olan
Şimdiden hayırlı olsun, background çalışmalarında olur da test, roadmap, ui/ux, seo vb. alanlarda ihtiyaç duyulursa bir mesaj kadar uzaktayım.
Ez cümle olarak forumun teknik kısmından daha çok içerik, etkileşim, etkinlik, kaynaşma, yeni üye, yönetim vb. gibi konuların şu anki aktif duruma yeğin daha önemli ve gerekli olduğunu düşünüyorum. Forum üzerinde uzun zamandan beri çalışıp, hakkını veriyorsun, şahsen emeklerinin boşa gitmesini istemem. Genel olarak forum değerlendirmesini ise başka bir topic altında değerlendirebiliriz. Yanıt vermen veya açıklama yapman içinde yazmadım ama gerekli görürsen eğer zamanını almadan önemli kısımları kısa şekilde yanıtlayabilirsin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.