Dikkat Kendi Forum Yazılımımızı Geliştiriyoruz

Piraye

Altın Üye
tebrik ederim canım hayırlı olsun

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@Nobody FE tarafında yapabileceğim bir şey varsa yardım isterseniz elimden geldiğinde yardımcı olmak isterim

Süreyya

Süper Mod
Kolay gelsin çiçeğim.
Heycanla bekliyoruz.
Artik yeni versiyondan emekli oluruz.Kehkehkeh.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bende ilk bi üzüldüm burası gidicek hissi kapladı sonra yeni başlangıç güzel olur belkide dedim
Merakla bekliyorum 🧿

Nobody

Teknik Admin
@Nobody FE tarafında yapabileceğim bir şey varsa yardım isterseniz elimden geldiğinde yardımcı olmak isterim

Teşekkür ederim. Front-end tarafına henüz geçmedim. Şimdilik backend tarafını kendi başıma test edebilmek için basit bir arayüzle ilerliyorum.

Yazılım tarafında aslında bayağı yol katettik. Şu an temel altyapı ve backend üzerinde yoğunlaşıyorum. Amacımız sadece klasik bir forum yazılımı geliştirmek değil; forumun yanında farklı içerik türlerini, kullanıcı etkileşimlerini ve topluluk özelliklerini de barındıran daha kapsamlı bir topluluk platformu oluşturmak.

Bu yüzden önceliğim; temel sistemleri ve modülleri tek tek tamamlamak, çalıştırmak ve backend tarafında kapsamlı şekilde test etmek. Modüllerin tamamı oturup sorunları giderildikten sonra Front-end tarafına geçeceğim.

Front-end aşamasına geldiğimizde ise mevcut basit arayüzü baştan sona elden geçirip daha modern, kullanışlı ve bütünlüklü bir tasarıma kavuşturacağız. Sonrasında deneme sürümünü birlikte kullanıp test eder, eksikleri ve geliştirilmesi gereken noktaları beraber değerlendiririz.

Fakat bunun için biraz daha zaman var. Şu an backend tarafında tamamlanması ve test edilmesi gereken oldukça fazla şey bulunuyor. Önce sağlam bir temel oluşturmaya odaklanıyorum.

şimdiden elinize sağlık
💋ྀིྀི
Teşekkür ederim. @leavemealone
Kolay gelsin çiçeğim.
Heycanla bekliyoruz.
Artik yeni versiyondan emekli oluruz.Kehkehkeh.
Teşekkür ederim sevgili @Süreyya 🤗

bende ilk bi üzüldüm burası gidicek hissi kapladı sonra yeni başlangıç güzel olur belkide dedim
Merakla bekliyorum 🧿
Buradaki yedekleri yeni sisteme dahil edip etmeyeceğim konusunda kararsızım ama yazılıma bunun için gerekli alt yapıyı dahil edeceğim. Yeniden başlamak daha mantıklı geliyor fakat bir yanda koskoca mazi. Bittiğinde karar vereceğim.
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim @Lavinia hanım

Şimdilik bir kaç görüntü paylaşayım.
Şuan gördüğünüz görsel daha çok yazılımın backend tarafını geliştirirken gerek duyduğum basit tasarımlardan ibaret. Backend tarafının büyük bir kısmı bittikten sonra Front-end tarafına geçiş yapınca göze daha hoş gelecek şekilde tasarlayacağım.

Ekran-goruntusu-2026-08-20-164451.png

Ekran-goruntusu-2026-08-20-164502.png

Üst Alt