Adamın anlatış tarzı çekilmez olsa da,
Anlattığı şey ne kadar güzel @nunu
View: https://www.instagram.com/reel/CtHbLaMgZ3G/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bütün insanlara bir hayvan sorumluluğu versek daha yaşanır olur diyeceğim de,Kediler insanlardaki kötü enerjiyi alırmış ondandır belkide
Anlatım gerçekten korkunçtu nasıl bu kadar kötü anlatmayı becermiş![]()
Yok verilmez. Buna eminim.Bütün insanlara bir hayvan sorumluluğu versek daha yaşanır olur diyeceğim de,
Bazıları yüzüne o güzelim varlıklar zarar görür ama işte.
O kadar haklısın ki.Yok verilmez. Buna eminim.
Ben insanlığın yarısının insan olduğundan şüpheliyim zaten..
Konuşmayı sökmüş kız buohaaa Bizimkine öğretmeye çalısıyorm
Bence bağzı kediler genetikleri sebebiyle daha zekiBazı kediler, bazı şeyleri öğrenmeye daha açik
Bana sürekli gelen bir sokak kedisi vardi, patisinin üstüne madeni para koyup havaya atıp çevirip pati altina almayı öğrettim :d
Ama evdekiler hiç öğrenemedi
Adını biliyor mu?Bence bağzı kediler genetikleri sebebiyle daha zeki
Bizim evdekinin ben beni anladığına eminim birşeyler isterken miyavlıyor elimde istediği bir şey falan varsa mutlaka tepki veriyor.
Ben elime yemek hariçte olsa bişe alıp soruncada cevap veriyor.
Ama ben istiyorum ki videodaki kedi gibi değişik miyavlasın mama desin acıkınca mesela 2 3 kere dedi![]()
Yemek verirken mammaaa mı kızım diyorum![]()
Adını biliyor evin neresinden bağırırsam bağırayım uykusundan da kalkıp gelir :)Adını biliyor mu?
Gözleri ile anlatıyorlar zatenn göstermek istediği yere götürüyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.