enemmmm korkmuş mu abisi
enemmmm korkmuş mu abisi
Benden korkmuştur halası 😂enemmmm korkmuş mu abisi
Gözleri çok güzel kedinin ya Maşallah ponçikBenden korkmuştur halası 😂
Bana çekmemiş demekki 😂Gözleri çok güzel kedinin ya Maşallah ponçik
Allah ım kendini övmeyen bir aslan burcu ne günler görüyorum ljkndfgBana çekmemiş demekki 😂
Kendimi översem bir anlamı kalmaz ki?Allah ım kendini övmeyen bir aslan burcu ne günler görüyorum ljkndfg
Hehe benim. Göz bebeğindeki silğetten dolayı güzelmiş demekki gözler 😂😂😂Kedinin göz bebeğindeki silüet sen misin @-a-
2021'den beri saklıyor musun teldeHehe benim. Göz bebeğindeki silğetten dolayı güzelmiş demekki gözler 😂😂😂
Bilmiyorum sevgili @Chen göz bebeğine yakınlaşamadım ama ben çektim bunu galiba öyle hatırlıyorum yani telefonumu başkası* alıp çekmediyse kesin ben çektim.
20-25 kadar var bunlar sülale olarak yaşıyorlar. Ama şöyle bir durum var bu kedinin torunları var şuan 😂😂
Çekim tarihi 6 Ağustos 2021 miş :)
Evet. Hatta 2018den bile fotoğraflar var daha.2021'den beri saklıyor musun telde
Bakayım mı yükselenine lkşdmfgKendimi översem bir anlamı kalmaz ki?
Şaka şaka ben hiç övmem kendimi. Övmedim yani. Övdüğümü gören varsa, ispatlasın.
İspatlamayan müfteridir. 😂
Bendede öyle çok kedi fotoğrafı var sevdiğim sokak kedileri köpekleri baktığım kirpi martı kırlangıç güvercin bir dünya hayvanın fotosu var kimi öldü kimi yaşadıEvet. Hatta 2018den bile fotoğraflar var daha.
Bakabilirsin. Ne çıkacak bakalım. 🙂Bakayım mı yükselenine lkşdmfg
Yok ya benim kedi köpek ilgim yok maalesef sizler gibi. :) Öylesine çekilmiş bir fotoğraf sadece.Bendede öyle çok kedi fotoğrafı var sevdiğim sokak kedileri köpekleri baktığım kirpi martı kırlangıç güvercin bir dünya hayvanın fotosu var kimi öldü kimi yaşadı
Yılan ?Yok ya benim kedi köpek ilgim yok maalesef sizler gibi. :) Öylesine çekilmiş bir fotoğraf sadece.
Mesela ben evde besleyecek olsam, görgüsüz araplar gibi vahşi hayvan beslerdim herhalde 😂
Yok o kadar değil.Yılan ?
Hayda mevzudan mevzuya atmala dur yahu yaşlıyım benYok o kadar değil.
Yalan besliyoruz zaten bol bol. 😂
Hayda mevzudan mevzuya atmala dur yahu yaşlıyım ben![]()
İnstagramda bir adam var aslanlarla yaşıyor onu takip etmelisin bulursam atarım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.