Eveeeet çok fark ediyor renk ve kokusu hatta daha yumuşacık oluyorlarKız ne dicektim benim kedinin rengi açıldı pismiş kız bu 🤣🤣🤣🤣 bir ara resim çekip karşılaştırmam lazım baya açık renk yama var yanında yoktuki öyle bişe 🤣🤣🤣
@Chen
Eveeeet çok fark ediyor renk ve kokusu hatta daha yumuşacık oluyorlarKız ne dicektim benim kedinin rengi açıldı pismiş kız bu 🤣🤣🤣🤣 bir ara resim çekip karşılaştırmam lazım baya açık renk yama var yanında yoktuki öyle bişe 🤣🤣🤣
@Chen
İlk zamanlar sildim nemli bezle sadece üşüttüğü için 2 ay falan zaten hep gazı oldu riske edemedim hasta olur falan diye.. aldığımdan beri 2. yıkayışım ama her ay yıkanmalıymış en az onu anladım.Eveeeet çok fark ediyor renk ve kokusu hatta daha yumuşacık oluyorlar
Ben dalinle yıkıyordum ayy çok tatlı kabarıyorlar sıhhatler olsun Mişha ya 💋💋İlk zamanlar sildim nemli bezle sadece üşüttüğü için 2 ay falan zaten hep gazı oldu riske edemedim hasta olur falan diye.. aldığımdan beri 2. yıkayışım ama her ay yıkanmalıymış en az onu anladım.
3 ay rahat olmuştur yıkamayalı ev ortamı temizde olsa pislenmiş hayvan bir şekilde
puf puf oldu
![]()
aa bunla yıkadım ama kedi şampuanı falanda almadım.
Çok hafif bir kokusu var zaten rahatsız etmez diye düşündüm.
Bugün yıkandıktan sonra duşakabine girdi yattı manyak lkdnmfg bence yıkanmayı seviyor sadece biraz korkuyor![]()
İlgi gördüğü için geliyorGerek kalmiyor ya bir sokak kedisi neredeyse bende kalıyor eve nasıl siziyor anlamıyoruz
Ülkücü oluyorum ben Sjssj
O cümlene istinaden paylaştım. Ama sanmıyorum o kadın gibi uzaklaştırmıyorsundur sen.Maya da aynısını yapıyor bana
Yok hep birlikte uyuyoruz biz artık yürümeye başladılar. Annesi eğitim veriyor çok tatlı ve komiklerO cümlene istinaden paylaştım. Ama sanmıyorum o kadın gibi uzaklaştırmıyorsundur sen.
İlk'lere şahitliğini çay ile kutlayalım. Masana gönderiyorum:)Yok hep birlikte uyuyoruz biz artık yürümeye başladılar. Annesi eğitim veriyor çok tatlı ve komikler
Oho sen beni çözmüşsün, buna hiç hayır diyemem. Teşekkürler efenimmİlk'lere şahitliğini çay ile kutlayalım. Masana gönderiyorum:)
Ben ameliyat eden veterineride beğenmedim hiç bir bilgi vermiyor ben titizlendikçe sorunlu şeyler oluyor.Bizimki 6 aylıkken işlem yaparız demişti. Şu an 6 aylık zaten. Bende de mama çok. Bakalım, bir sonraki aşıda ne diyecek?
İçine sinmediyse değiştir bence.Ben ameliyat eden veterineride beğenmedim hiç bir bilgi vermiyor ben titizlendikçe sorunlu şeyler oluyor.
Veteriner değiştiricem ilk götürdüğümemi tekrar gitsem napsam aslında kuduz aşısı olması lazım ve parazit zamanı geldi ama arada kaldım öylece 🥲
Senin kedin kızgınlık dönemi geçir miyor mu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.