Bagaaa🤣 okunduğu gibi yazdım anlarsın ama alınmazsın diye ümit ediyorum. 🤣🤣🤣 Sensei 😁Japonca "neko" kedi demektir.
Gereksiz bir bilgi vol33222113
İyice sıkacaksın kuruması içinKediyi bir güzel yıkadım. Köpürttüm duruladım sakince bekledi biraz miyavladı..
Hava güpgüneşliydi bulutlanınca dedim kurutmayı deneyeyim..kucağımdan kaçayım derken bir çizdi beni öff ilk kez bu kadar kötü tırmaladı. Oksijen suyu ile temizleyip kantaron yağı sürdüm. SAD. 😭😭😭
Havlusu var totişin kuruttum onlaİyice sıkacaksın kuruması için
Üşümez ya kuruyuncaHavlusu var totişin kuruttum onla
Banyodan çıkmadan fazla suyu halı yıkarkenki çekçek usulu gibi elimle aldım 🤣🤣
Güneş gitmese iyiydi. Penceryle perde arasında durmayı seviyor hemen kururdu.
Baya kurudu artık zatende inşallah üşütmez.
Kız naptın 2 günde bir yıkanırmıydıÜşümez ya kuruyunca
Ben ilk kedimi 2 günde bir yıkıyordum kfdkdk hayvan da bezmişti artık ama puff diye kabarıyordu
Çünkü benden kaçiyorlar @nunu bu da benim lanetim çok sevdiklerim gidiyor 🚬Kız naptın 2 günde bir yıkanırmıydı![]()
![]()
Bebek gibi bakmış kediye
Neden kedi almıyorsun ki sen şimdi![]()
Kısırlaştırılmadıkları için mi kaçıyorlar acabaÇünkü benden kaçiyorlar @nunu bu da benim lanetim çok sevdiklerim gidiyor 🚬
Benimkiler de ilk başta kaçmiyor ama sanirim kısırlaştirmadığım için :/Kısırlaştırılmadıkları için mi kaçıyorlar acaba
Kısırlaşmış sarı kediyi istesen getirirdim hiç kaçmıyordu eve girmek için ağladı günlerce![]()
Hormonel tabi eş istiyorlar bizimkide neler yaptı bize yani içinden canavar çıktı.Benimkiler de ilk başta kaçmiyor ama sanirim kısırlaştirmadığım için :/
Gerek kalmiyor ya bir sokak kedisi neredeyse bende kalıyor eve nasıl siziyor anlamıyoruzHormonel tabi eş istiyorlar bizimkide neler yaptı bize yani içinden canavar çıktı.
Kısırlaşınca düzeldi normal kedi oldu.
Belediyeden falan kısırlaştırılmış bir canı kurtarabilirsin o zaman hem günahına girmemiş olursun.
Hemde hayvan kurtulur moral olur neşe olur :)
Bir yolunu bulmuş demek ki 🤣🤣🤣Gerek kalmiyor ya bir sokak kedisi neredeyse bende kalıyor eve nasıl siziyor anlamıyoruz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.