CaT

🎈
Board Admin
Şaka gibi birde madde madde sıralamışlar. Şuna iş hayatından yorgun düşen bireylerin çocuk doğurma zahmetine giremeyip arada oynamak için buldukları bir tür oyuncak desenize.

Sayin @demeter , bazi insanlarin saglik sorunlari yüzünden çocuk sahibi olamadiklarini biliyormuydunuz? Bazi seyleri eleştirirken biraz daha vicdanli olmaya davet ediyorum sizi! Bu kadar haddinizi aṣmaniz hoş degil, bilginize. Saygilar.

demeter

Uzaklaştırıldı
Sayin @demeter , bazi insanlarin saglik sorunlari yüzünden çocuk sahibi olamadiklarini biliyormuydunuz? Bazi seyleri eleştirirken biraz daha vicdanli olmaya davet ediyorum sizi! Bu kadar haddinizi aṣmaniz hoş degil, bilginize. Saygilar.

Ee ben İŞ hayatı diyerek girdim sözlerime. Hadsizlik bunun neresinde? Haddimi de hududumu da duracağım yeri de çok iyi bilirim ben. Hayır kedilere oyuncak diyorum onu görmüyorsunuz ama alakasız bir yerden duyar kasıyorsunuz nesiniz siz forumun Hazal kaya'sı falan mı?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ee ben İŞ hayatı diyerek girdim sözlerime. Hadsizlik bunun neresinde? Haddimi de hududumu da duracağım yeri de çok iyi bilirim ben. Hayır kedilere oyuncak diyorum onu görmüyorsunuz ama alakasız bir yerden duyar kasıyorsunuz nesiniz siz forumun Hazal kaya'sı falan mı?
Yani konu ilginizi çekmiyor ise yorum yapmak zorunda değilsiniz.
Hayvanları çok sevenler için hassas bir durum oluşuyor bende rahatsız oldum söyleminizden mesela ve şaşırdım.
Allah'ın yarattığı canlara muhtaçsa yardım etmek bizim görevimiz. Asla oyuncak görmüyor ve çocuk doğurmadığımız için yerine eğlence amaçlı almıyoruz.
Çocuğumuz gibi seviyoruz.
Belki iyi niyetle yazdınız bilmiyorum ama çok yanlış anlaşılmaya müsait cümleler olmuş :(

demeter

Uzaklaştırıldı
Yani konu ilginizi çekmiyor ise yorum yapmak zorunda değilsiniz.
Hayvanları çok sevenler için hassas bir durum oluşuyor bende rahatsız oldum söyleminizden mesela ve şaşırdım.
Allah'ın yarattığı canlara muhtaçsa yardım etmek bizim görevimiz. Asla oyuncak görmüyor ve çocuk doğurmadığımız için yerine eğlence amaçlı almıyoruz.
Çocuğumuz gibi seviyoruz.
Belki iyi niyetle yazdınız bilmiyorum ama çok yanlış anlaşılmaya müsait cümleler olmuş :(

Konu ilgimi çekmiş olmalı ki yazma lutfunda bulunmuşum. Düşüncelerimi olduğu gibi aktardım ki herhangi bir nefret söylemi de içermiyor. Uzatmayalım lüzum yok zira birbirimizi anlamaktan uzağız.
Ben toplumun çifte standartli sevgi anlayışına fazlasıyla uzağım teşekkürler.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Konu ilgimi çekmiş olmalı ki yazma lutfunda bulunmuşum. Düşüncelerimi olduğu gibi aktardım ki herhangi bir nefret söylemi de içermiyor. Uzatmayalım lüzum yok zira birbirimizi anlamaktan uzağız ben toplumun çifte standartli sevgi anlayışına fazlasıyla uzağım teşekkürler.
Siz evcil hayvanları oyuncak olarak mı görüyorsunuz gerçekten. İnanılmaz.
Kendinizi düzeltme umudu ile yazmıştım ama anlıyorum ki yazmamak lazımmış. :)

• sigara
Tepkiler: CaT

demeter

Uzaklaştırıldı
Siz evcil hayvanları oyuncak olarak mı görüyorsunuz gerçekten. İnanılmaz.
Kendinizi düzeltme umudu ile yazmıştım ama anlıyorum ki yazmamak lazımmış. :)

Size ayna tutuyorum diyelim.

CaT

🎈
Board Admin

Kusura bakmayin ama hiçte bilmiyorsunuz. Hadsizliginiz, burda zahmet edip konu açmış olan arkadaşa, çocuk doğurma "zahmetinde" bulunmayan kadinlara, ve oyuncak olarak adlandirdiginiz canlara.

Hazal kaya falanmisin derken de hic hadsizlik yapmıyorsunuz evet :)

demeter

Uzaklaştırıldı
Yalnız hanımlar siz çok gerginsiniz, kötü bir gün mü geçiriyorsunuz?

demeter

Uzaklaştırıldı
Oldukça güzel görünüyorum, teşekkürler alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Benzer Konular

Üst Alt