Şaka gibi birde madde madde sıralamışlar. Şuna iş hayatından yorgun düşen bireylerin çocuk doğurma zahmetine giremeyip arada oynamak için buldukları bir tür oyuncak desenize.
Sayin @demeter , bazi insanlarin saglik sorunlari yüzünden çocuk sahibi olamadiklarini biliyormuydunuz? Bazi seyleri eleştirirken biraz daha vicdanli olmaya davet ediyorum sizi! Bu kadar haddinizi aṣmaniz hoş degil, bilginize. Saygilar.
Yani konu ilginizi çekmiyor ise yorum yapmak zorunda değilsiniz.Ee ben İŞ hayatı diyerek girdim sözlerime. Hadsizlik bunun neresinde? Haddimi de hududumu da duracağım yeri de çok iyi bilirim ben. Hayır kedilere oyuncak diyorum onu görmüyorsunuz ama alakasız bir yerden duyar kasıyorsunuz nesiniz siz forumun Hazal kaya'sı falan mı?
Yani konu ilginizi çekmiyor ise yorum yapmak zorunda değilsiniz.
Hayvanları çok sevenler için hassas bir durum oluşuyor bende rahatsız oldum söyleminizden mesela ve şaşırdım.
Allah'ın yarattığı canlara muhtaçsa yardım etmek bizim görevimiz. Asla oyuncak görmüyor ve çocuk doğurmadığımız için yerine eğlence amaçlı almıyoruz.
Çocuğumuz gibi seviyoruz.
Belki iyi niyetle yazdınız bilmiyorum ama çok yanlış anlaşılmaya müsait cümleler olmuş![]()
Siz evcil hayvanları oyuncak olarak mı görüyorsunuz gerçekten. İnanılmaz.Konu ilgimi çekmiş olmalı ki yazma lutfunda bulunmuşum. Düşüncelerimi olduğu gibi aktardım ki herhangi bir nefret söylemi de içermiyor. Uzatmayalım lüzum yok zira birbirimizi anlamaktan uzağız ben toplumun çifte standartli sevgi anlayışına fazlasıyla uzağım teşekkürler.
Siz evcil hayvanları oyuncak olarak mı görüyorsunuz gerçekten. İnanılmaz.
Kendinizi düzeltme umudu ile yazmıştım ama anlıyorum ki yazmamak lazımmış. :)
Ee ben İŞ hayatı diyerek girdim sözlerime. Hadsizlik bunun neresinde? Haddimi de hududumu da duracağım yeri de çok iyi bilirim ben. Hayır kedilere oyuncak diyorum onu görmüyorsunuz ama alakasız bir yerden duyar kasıyorsunuz nesiniz siz forumun Hazal kaya'sı falan mı?
Yalnız hanımlar siz çok gerginsiniz, kötü bir gün mü geçiriyorsunuz?
Yoo kedimin uykusu bölünmesin diye müziği kıstım sadece :)Yalnız hanımlar siz çok gerginsiniz, kötü bir gün mü geçiriyorsunuz?
memnuniyet duyarım bundan![]()
Valla ben yapmadım ben gerçek gibi algıladım ama böyle bişe olabilir mi ki yahuAhahhaa güzel shop djjdjdjdbd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.