Yaaa yerim onu çok tatlı nasıl heyecanla oynuyor 💋💋💋💋💋
Ahahah onlar da nasıl zorluyor kapıyı 😍anaaaaa nasıl vermemişler la hayatta kıyamam yemek istedimi yemeceğini bilsem bile koklatıyorum.Üzülmesin diye![]()
Kiz beni bunu yam yam yerimmmmm kii masallah tühtühtühh 🥰🤩🥰
ay en sondaki pervaneye tuvalet kağıdı asmış ne güzel oKendi kendine oynar kedi🐾
Kedinin bu defa gerçekten amaaaa gerçekten hiç suçu yokOha noldu öyle ya
Ya 2 kere kapıma gelen kediyi hangi başlıkta paylaşmıstım hatırlamıyom. Ekli dosyayı görüntüle 5396
Aha bu çocuğu sokağa atmışlar. Hayvana napmıslar bilmiyom kanaması olmuş doğuramamış yavruları karnında ölmüş sezeryan yapılmış. Kayıp ilanı açtığım için birisi yazdı bana yarın gidip kediyi görücem. Sinirlerim laçka oldu bu akşamda tatsız keyifsiz. Kötü insanlar kötü niyetlerini misliyle yaşasın. Sahibide 1. Katımda oturuyor kediyi evde almıştı saat 11 di 13 de sokakta bulmuşlar. Yavruyken alıp bakmış ulan alma bakamayacaksan hiç alma bırak yani.
dili yokki anlatamadı derdini garibim.Allahim ne kadar da güzel yavrum 😔😔😔 hayvanlar kendini savunamiyor diye, herseyi yapabiliriz onlara diye düşünüyorlar... hayvana onu yapan, insana da yapabilir... hayvanlara daha cok üzülüyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.