3 kartta da negatiflik ve kötülük olabilir mi?Kız ne çıktı paylaşsaydın ya
Okumak bile istemedim
3 kartta da negatiflik ve kötülük olabilir mi?Kız ne çıktı paylaşsaydın ya
Kaderini değiştirmek elinde istemediğin çıktıysa tekrar dene :)3 kartta da negatiflik ve kötülük olabilir mi?
Okumak bile istemedim![]()
Ne karmaşık ne olumsuz fal veriyor sana yaw due bende deneyeyim![]()
Dastar
Hareketleri metodik ve mantığa bağlı. Sonuçlara ulaşmak için acele etmiyor. Hareket etmeden önce iki kere düşünen bir kadın. Yorulmak nedir bilmeden çalışır . Başarıya ulaşmış biri. Aşk Anlamı : Sevdiğin kişi ile duygular karşılıklı değil. Bu yüzden de acı çekiyorsun. Vazgeçebilirsin.
![]()
Nil Ters
İşiniz içinde boğulduğunuz bir tutku haline gelmiş. Nil nehri taşıp insanları ve köyleri boğabilir. Eğer etraftaki kartlardan yardım yoksa kullanımı zordur. Nil ters çıktığında işte ve ticarette başarısızlık var.
![]()
Afyon
Yaşadığınız kötü şeyleri aşıp unutacaksınız. Bu zor olabilir ama gelişmeler size unutturacak. Huzuru bulacaksınız. Afyon zamanın sizin yanınızda olduğunu söylüyor. Şu ana kadar canınız yanmışsa da, gelecek daha iyi olacak, durum iyileşecek. Başka bir kişi sorusuna cevap olarak çıkıyorsa bu kart aşırı bağımlılığı gösteriyor
Ben gözlerimi kapatıp rastgele basıyorumüfff hangi 3 kartı seçsem diye ekrana bakmaktan yoruldum
deneyeyim bariBen gözlerimi kapatıp rastgele basıyorum
Valla etkileyici fal olmuş hee![]()
Gamhat
En yüksek hedeflerini sakinlik ve kararlılıkla yönetir. Tutkuları büyük ve kendine cazibesinden fışkırıyor. Onunla birlikte dünya ele geçirilecek. Güven eksikliği çiftler arasında sorun ve komplolar yaratacak. Aşk kaybolur. Sonunda gerçek her şeyden çok parlamalı.
![]()
Köpek
Bir arkadaşınız yardıma ve desteğe geliyor. Bu kart ayrıca önceki ve sonraki kartlarla birlikte evde olup bitenleri gösteriyor. Eski ve gerçek bir arkadaşınızdan gelen çözüme inanmanız gerektiğini söylüyor.
![]()
Kalp
Gerçek aşk. Büyük ve güçlü bir aşk. Parlayan bir aşk.
Eski ve gerçek arkadaşım! Gel çöz şu işi.: ))
Öyle bir ihtimal yok canım. Olmadığı için, o da sallamış fazlaca.: )))Valla etkileyici fal olmuş hee
Ufukta aşk var demiş ay bide gerçek oluyormuş 🤣🤣🤣
Ben faldan anlamıyorum ama güzel şeyler çıkmış sana sanki 🥰![]()
Gamhat
En yüksek hedeflerini sakinlik ve kararlılıkla yönetir. Tutkuları büyük ve kendine cazibesinden fışkırıyor. Onunla birlikte dünya ele geçirilecek. Güven eksikliği çiftler arasında sorun ve komplolar yaratacak. Aşk kaybolur. Sonunda gerçek her şeyden çok parlamalı.
![]()
Köpek
Bir arkadaşınız yardıma ve desteğe geliyor. Bu kart ayrıca önceki ve sonraki kartlarla birlikte evde olup bitenleri gösteriyor. Eski ve gerçek bir arkadaşınızdan gelen çözüme inanmanız gerektiğini söylüyor.
![]()
Kalp
Gerçek aşk. Büyük ve güçlü bir aşk. Parlayan bir aşk.
Eski ve gerçek arkadaşım! Gel çöz şu işi.: ))
Hee bende öyle diyordum ay aşkla hiç.işim olmaz uğraşamam birini tanımaya diyordum.Öyle bir ihtimal yok canım. Olmadığı için, o da sallamış fazlaca.: )))
Kesin ve net söylüyorum, öyle bir ihtimal YOK.Hee bende öyle diyordum ay aşkla hiç.işim olmaz uğraşamam birini tanımaya diyordum.
Yediğim kazıklar yetti diyordum.
Hiç belli olmaz o işin büyük kısmı karşına doğru çıkan insan şansı vallah
Ha fal işin esprisi tabiki ama aşk konusunda ciddiyim 🤗
Sende bi an beni gördüm 🤣🤣🤣8 yıl önceki tabi 🤣Kesin ve net söylüyorum, öyle bir ihtimal YOK.
Taliplerim bir adım geri gidebilir.: )))))))
Peki.ddddSende bi an beni gördüm 🤣🤣🤣8 yıl önceki tabi 🤣
Trip mi yedim ben 🤣Peki.dddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.